pinterest
Perfect4 Chilled: ijskoud gezuiverd water uit de kraan

Perfect4 Chilled: ijskoud gezuiverd water uit de kraan

De nieuwste innovatie voor de keuken is de Chiller van floww. Door de Chiller toe te voegen aan de Perfect 4 of Pure3 set, krijg je nu ook ijskoud gezuiverd water uit de kraan. floww speelt zo in op de groeiende vraag vanuit de markt naar ijskoud gezuiverd water. Natuurlijk komt ook dit water uit dezelfde kraan waar al koud, warm en kokend water mee kan worden getapt.

Zoveel mogelijk functies in één kraan

Waar je vroeger verschillende apparaten en kranen voor nodig had, kan nu met één kraan. Met één beweging tap je koud, warm, kokend en nu ook ijskoud gezuiverd water. Water met een (instelbare) temperatuur tussen de 4°C en 7°C. IJskoud, puur en zacht van smaak. Niet uit een fles, maar vers uit de kraan. Een innovatie voor de keuken.

Het Nederlandse merk floww staat bekend om de innovaties op het gebied van speciaal water. Herkenbare uitgangspunten hierin zijn het combineren van zoveel mogelijk relevante functies in één kraan en het tegelijkertijd betaalbaar houden van de stijlvolle producten. Floww houdt het graag gemakkelijk, en leuk.

De temperatuur bepaal je zelf

FotoPerfect4 Chilled: ijskoud gezuiverd water uit de kraan
Met toevoeging van de Chiller wordt het water gekoeld tot een temperatuur tussen de 4°C en 7°C.  Gebruikers kunnen de exacte watertemperatuur naar hun eigen voorkeur instellen. Het is goed om te weten dat ijskoud gezuiverd water van floww 80% goedkoper is dan mineraalwater. Dit is inclusief verbruik, afschrijving en filtervervanging. Er wordt dus fors bespaard op energie en plastic afval.

FotoPerfect4 Chilled: ijskoud gezuiverd water uit de kraan
De Chiller is verkrijgbaar in combinatie met alle Pure3 en Perfect4-sets. Het betekent dat consumenten straks koud, warm, kokend én ijskoud gezuiverd water kunnen tappen uit één kraan. 

FotoPerfect4 Chilled: ijskoud gezuiverd water uit de kraan

Het Nederlandse merk floww is in relatief korte tijd uitgegroeid tot een van de toonaangevende spelers op het gebied van speciaal water. Het Nederlandse merk investeert fors in innovatie en vernieuwd haar aanbod dan ook regelmatig.

Bewaren

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen