Opbergsystemen van de toekomst van Bulthaup

Eerder dit jaar presenteerde Bulthaup in Milaan een nieuw systeem voor lades en uittrekelementen. Bulthaup geeft hiermee een nieuwe definitie aan het begrip keuken: met de nieuwe lade-indelingen doorbreekt Bulthaup de starre ordeningsstructuren, die zo kenmerkend zijn voor de conventionele architectuur van keukens. In de klassieke opzet worden bestek, keukenapparaten en overig keukengerei bij voorkeur in rechthoekige systemen opgeborgen. Die tijd is voorbij. Nu krijgt de gebruiker de gelegenheid om de lades op zijn eigen manier in te delen. En als hij iets wil veranderen, dan kan dat zonder problemen. Het puur functionele denken maakt plaats voor intuïtie en die aanpak biedt ruimte voor een heel nieuw keukengevoel. De keuken gaat mee met de gebruiker en past zich aan veranderende leefomstandigheden aan.

Bulthaup Lade   Bulthaup

 

Opbergsystemen

Bulthaup heeft een groeiend assortiment accessoires in petto. Er zijn bijvoorbeeld mobiele tabbladen van verschillende lengte om de functionele prisma's in de vakken mee te structuren en indien nodig aan te passen. De gebruiker kiest dus zelf zijn indelingsprincipe: naar thema, per groep, naar belangrijkheid. Die tabbladen zijn qua vormgeving afgestemd op de functionele prisma's. Het startassortiment wordt aangevuld met elegante schalen voor bestek, keukengerei, koekjes of suiker en - eventueel bekleed met leer - voor allerhande kleinoden. Deze elementen zijn fraai en handig en ook uitstekend te gebruiken buiten de lades, bijvoorbeeld als opbergelement op tafel of op het werkblad.

Bulthaup   bulthaup

Greeploze keukens

Nieuw bij bulthaup b3 is het touch-beslag bij de fronten van de volledig uittrekbare kasten en de koelkast. Dat houdt in dat ook daar de deur met een lichte druk opengaat. Toepassing van het touchbeslag maakt een compleet greeploze keuken mogelijk - ideaal voor mensen die een rustige en gelijkmatige uitstraling wensen. De bulthaup b3 kastsystemen met draai- of schuifdeur zijn nu, in aanvulling op de premium uitrusting in fineer, ook verkrijgbaar in laminaatuitvoering en wel in de kleuren kaolien en zilvergrijs. In de kasten is plek voor waterkoker, broodrooster, koffieautomaat en keukenmachine. Het door bulthaup ontwikkeld draai- of schuifdeurbeslag zorgt ervoor dat de deur bij lichte druk opent en geruisloos in de kast schuift.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen