pinterest
Opbergsysteem Socker van IKEA

Opbergsysteem Socker van IKEA

Wil je je keukenbenodigdheden uitstallen in de keuken, zonder de orde in de keuken te verliezen? Dan heeft IKEA in het nieuwe assortiment een eenvoudige en originele oplossing in de vorm van een traditionele plantenstandaard, die elke keuken direct organiseert en een sfeervolle, landelijke look geeft.

FotoOpbergsysteem Socker van IKEA

Wat een goed idee weer van Ikea. Een plantenstandaard als opbergsysteem; multifunctioneel en inzetbaar in elke ruimte binnen en buiten. De traditionele plantenstandaard met stalen frame en polyester coating uit de Socker serie van IKEA is bijvoorbeeld ideaal voor de keuken om keukenaccessoires en benodigdheden sfeervol uit te stallen. Berg je spatels en kookbenodigdheden op in de bakjes, of decoreer hier en daar met kruidenplanten. Socker is niet alleen handig, maar ook een leuke eyecatcher in de keuken met een sfeervolle landelijke look.

FotoOpbergsysteem Socker van IKEA


Door het flexibele frame kan SOCKER ook handig in een hoek worden geplaatst. Beugels worden bijgeleverd om de standaard te bevestigen waar je maar wil. Het rek geeft ruimte aan 13 potten en ruimte om spulletjes aan op te hangen. Deze eenvoudige en minimalistische hoekoplossing is ook voor buitengebruik geschikt. Richt de plantenstandaard in met planten en kruidenpotten in de tuin of op het balkon, zonder gaten in de muur te hoeven boren.  En ook voor kunstenaars is de stalen stellage een uitkomst voor het opbergen van de kwasten, verf en papierrollen. Dit multifunctionele rek uit de Socker serie zal voor menig kok, tuinliefhebber en artiest het werk overzichtelijker en leuker maken.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen