pinterest
Mooie nieuwigheden in de designkeukens van Poggenpohl

Mooie nieuwigheden in de designkeukens van Poggenpohl

Poggenpohl staat bekend om haar strakke, functionele en luxe designkeukens, die voorop lopen op het gebied van innovatie. Ook dit jaar heeft Poggenpohl weer nieuwe, hoogwaardige en innovatieve ontwerpdetails gepresenteerd voor een individuele keuken en vervult daarmee de wensen van een veeleisende doelgroep. En dat is niet onopgemerkt gebleven, want deze luxe designkeukens zijn weer in de prijzen gevallen!

Prijswinnende designkeukens

De Duitse keukenproducent Poggenpohl produceert complete keukenconcepten met een innovatieve vormentaal. Duurzame productiemethodes en het gebruik van milieuvriendelijke materialen staan centraal bij de productontwikkeling. Niet voor niets won het bedrijf halverwege dit jaar de 'German Brand Award' in de categorie Keukens en werd door een vakjury hoog in de lijst van de TOP 25 van Duitse Luxebedrijven 2016 geplaatst.

Innovatieve & functionele keukenkasten

De nieuwe +STAGE themakasten van Poggenpohl zijn met recht innovatief te noemen. De functionele themakasten zijn afgestemd op de nieuwe wensen voor de keuken en woonkamer. Flexibiliteit en individualiteit worden steeds belangrijker en daarom zijn in deze themakasten afzonderlijke functiegebieden en elementen samengebracht. Ook dit concept viel onlangs in de prijzen.

FotoMooie nieuwigheden in de designkeukens van Poggenpohl
Het +STAGE themakast ontwerp ontving maar liefst twee belangrijke designprijzen: de German Design Award 2017 'Special Mention' en de Plus X Award 2016 in de categorieën innovatie, High Quality, design en functionaliteit. 

FotoMooie nieuwigheden in de designkeukens van Poggenpohl
Het mooie van de design themakasten is, dat ze niet perse in de keuken hoeven te worden geplaatst. Ze zijn ook zeer functioneel in de eetkamer en woonkamer en kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Lees hier meer over de themakasten en bekijk de mogelijkheden.

Nieuwe kleuren & decorprints

FotoMooie nieuwigheden in de designkeukens van Poggenpohl

Traditioneel biedt Poggenpohl veel deskundigheid op het gebied van luxe, echt houten fronten. Optioneel zijn de echte houtfineren kernessen natuur, noten natuur, eiken honing bruin, noten, pijnboom terra en noten grijs nu ook verkrijgbaar met exclusieve houttekening, die naar keuze in horizontale of verticale richting loopt. Ook panelen en fronten voor vaatwasser en losse kasten zijn er in houtfineer, zodat een perfecte planning tot in het kleinste detail mogelijk is.

FotoMooie nieuwigheden in de designkeukens van Poggenpohl

Bij de decorprints breidt Poggenpohl in 2017 het portfolio uit met de nieuwe, authentieke decors zilveressen, essen gerockt en eiken Heritage met opdruk van synchrone poriën. Die kunnen op verzoek met horizontale of verticale structuurrichting besteld worden. De hoogwaardige decoropdruk wordt hierbij exact afgestemd op het structuurverloop van de decorprint.

FotoMooie nieuwigheden in de designkeukens van Poggenpohl

Poggenpohl komt ook met nieuwe gechromatiseerde laksoorten om perfect op ieders wensen te kunnen inspelen. Voor een individuele kleurkeuze kan je - behalve uit de geselecteerde 'architectenkleuren' polarwit, bloesemwit, zand, kiezelgrijs, zandgrijs, steengrijs, diamantgrijs en zwart - ook kiezen uit zeer gevarieerde oppervlakte-uitvoeringen, zoals lakfronten in alle RAL design- en NCS- kleuren.
De kleurenkeuzes voor de lak zijn nu uitgebreid met 14 spectaculaire metallic kleuren in o. d. diamantwit, champagnegoud, nachtblauw en petrolgroen aan. Deze kunnen zowel voor moderne, strakke fronten als voor klassieke raamwerkfronten worden geleverd. Het unieke effect van de nieuwe hoogglanzende metallic zie je bij dit indrukwekkend keukenontwerp met grote fronten in petrolgroen metallic, gecombineerd met zwarte matlak, gepolijst natuursteen en roestvrij staal. Kortom: keuzes te over!

Meer afbeeldingen en informatie over de Poggenpohl designkeukens? Klik dan op onderstaande foto.

FotoMooie nieuwigheden in de designkeukens van Poggenpohl

Poggenpohl

Luxury Kitchen Made in Germany

Download de brochure

Brochure downloaden

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen