pinterest
Nieuwe lijn keukenapparatuur van Whirlpool:

Nieuwe lijn keukenapparatuur van Whirlpool:

PERFECTE COMBINATIE VAN MODERN DESIGN EN INTELLIGENTE TECHNOLOGIE

Whirlpool introduceert Ambient Line inbouwapparatuur

De inrichting en uitstraling van een keuken zeggen veel over de gebruikers ervan. Maar ook de apparaten onthullen heel wat. Whirlpool introduceert de nieuwe Ambient Line. Een stijlvolle collectie inbouwapparatuur die qua design volledig op elkaar is afgestemd. Speciaal bedoeld voor degenen die houden van harmonie en moderne elegantie, gecombineerd met gebruiksgemak, efficiëntie en technologie. Het hoogwaardige RVS voorzien van Easy Clean coating, in combinatie met het spiegeleffect, geeft elke keuken een extra moderne uitstraling.

FotoNieuwe lijn keukenapparatuur van Whirlpool:    

Alle apparaten uit de nieuwe lijn bevatten de intelligente 6th Sense® technologie en beschikken over de nodige technologische snufjes die het leven aangenamer maken en elke kok omtoveren tot een ware keukenprins(es).

FotoNieuwe lijn keukenapparatuur van Whirlpool: Eenvoudig koken met de Ambient Line multifunctionele oven

Het drukke dagelijkse leven is niet altijd gemakkelijk te plannen. Daarom ontwikkelde Whirlpool Ready2Cook. Dankzij de 6th Sense® technologie en een nieuw heteluchtsysteem is het niet meer nodig de oven voor te verwarmen. Zo bespaar je veel tijd, en verbruik je bovendien tot 20% minder energie.

De oven is ideaal voor het bereiden van grote diners. Dankzij de extra ruime XXL-oven van 67 liter in combinatie met een exclusief systeem voor warmteverdeling, kun je tot 3 gerechten tegelijk bereiden. De nieuwe Cook3-functie, gebaseerd op een uniek warmteverdelingssysteem, zorgt ervoor dat de smaken niet vermengd worden en de gerechten optimaal bereid worden. Zo kun je tegelijkertijd een ovenschotel, een gegratineerd gerecht en een taart bereiden. En daarmee je gasten imponeren met je niet te evenaren time management. 

De RVS ovens van de Ambient Line zijn aan de buitenzijde allemaal voorzien van een exclusieve Easy Clean Coating, waardoor het eenvoudig is om vetvlekken of vingerafdrukken te verwijderen.

 FotoNieuwe lijn keukenapparatuur van Whirlpool: Perfect Chef – Intelligente magnetron voor ongekende prestaties

Dankzij de ruime inhoud van 40 liter en het grote aanbod aan functies, is de Whirlpool Ambient Line magnetron geschikt voor vrijwel elke bereidingswijze: van stomen tot hete lucht, van simpelweg ontdooien tot het bereiden van de meest ingewikkelde en verfijnde hapjes met de Crispfunctie. Het design van deze magnetron is bovendien helemaal afgestemd op dat van de Ambient Line oven, zodat ze samen een mooi geheel vormen.

 

 

 

 

 FotoNieuwe lijn keukenapparatuur van Whirlpool: Meer tijd voor leuke dingen met de AquaSteam afwasautomaat

De 6th Sense® AquaSteam afwasautomaat gebruikt de natuurlijke kracht van stoom. Deze functie zorgt ervoor
dat de vaat onberispelijk schoon is en toch uiterst voorzichtig wordt behandeld. De stoom die tijdens de afwascyclus wordt gebruikt is immers krachtig genoeg om een voorwas over te slaan en de vaat toch perfect schoon te krijgen. Dankzij deze technologie wordt bovendien tot 30% water, energie en tijd bespaard. Met de 6th Sense® technologie bespaar je veel tijd en energie, dankzij de sensoren die continu de bevuiling van het water meten en de hoeveelheid water, de temperatuur en de programmaduur
aanpassen.

De Ambient Line bevat ook koelkasten, afzuigkappen en kookplaten die perfect in het plaatje van je designkeuken passen.


Afgebeelde modellen en aanbevolen verkoopprijs
- 6th Sense® multifunctionele oven AKZM 754 IX: € 1.479,-,
- 6th Sense® Perfect Chef combimagnetron AMW 842 IX: € 1.699,-
- 6th Sense® full door afwasautomaat AquaSteam ADG 9929/2: € 1.599,-

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen