pinterest
De nieuwe Hansgrohe kranen met uittrekbare vuistdouche

De nieuwe Hansgrohe kranen met uittrekbare vuistdouche

De nieuwe Hansgrohe keukenmengkranen met uittrekbare vuistdouche zijn niet alleen heel mooi om te zien, ze zijn ook zeer fiunctioneel door de extra bewegingsvrijheid die ze bieden én ze hebben de Select technologie. Dankzij de Select-knop bovenop de uittrekbare vuistdouche kan het water met één druk op de knop aan- en uitgezet worden. Of het nu gaat om het snel afspoelen van potten en pannen, het vullen van hoge vazen of om de planten water te geven – deze keukenwerkzaamheden zijn nu comfortabel en eenvoudig uit te voeren

Meer bewegingsvrijheid in de keuken

Eenvoudig te gebruiken en meer bewegingsvrijheid: de nieuwe Hansgrohe keukenmengkranen Talis Select en Metris Select combineren nu een uittrekbare vuistdouche met de innovatieve Select technologie.  Net als bij traditionele ééngreeps keukenkranen wordt met de greep de kraan geopend en de temperatuur ingesteld. Aansluitend kan de gebruiker de kraan met de op de uitloop geplaatste Select-knop pauzeren. De greep blijft daarbij geopend staan, waterhoeveelheid en –temperatuur zijn ingesteld.

De ergonomische uittrekbare vuistdouche vergroot de bewegingsvrijheid tot wel 50 centimeter. Dankzij de grote Select-knop met het duidelijke aan/uit-symbool kan ook met de rug van de hand of de elleboog het water aan- en uitgezet worden. Voor dit extra comfort zijn geen stroom of extra toebehoren onder het aanrecht nodig. De technologie achter de Select-knop functioneert geheel mechanisch: dankzij een nieuw ontwikkelde stopkraan stroomt of stopt het water met één druk op de knop.

FotoDe nieuwe Hansgrohe kranen met uittrekbare vuistdouche

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen