pinterest
Nieuwe generatie apparatuur Sub-Zero/Wolf

Nieuwe generatie apparatuur Sub-Zero/Wolf

Deze zomer introduceert Sub-Zero / Wolf de nieuwe M-serie inbouwovens als aanvulling op de stijlvolle lijnen koelapparatuur en kookapparatuur van de "Nieuwe Generatie Producten". De nieuwe ovens zijn de best uitgeruste ovens ooit door Wolf gemaakt met een mooie vormgeving en verkrijgbaar in drie verschillende designs. Zo passen ze bij iedere keukenstijl!

Wolf M-Serie inbouwovens

De nieuwe M-Serie inbouwovens bieden tien kookinstellingen, die via een LCD touchscreen gekozen worden en die precies de gewenste kookresultaten behalen. Als de instelling eenmaal gekozen is, kan de oven gedurende de bereiding de kookinstellingen zelf aanpassen voor de best mogelijke resultaten. De luchtkolommen verbeteren ook het bakken op meerdere ovenrekken tegelijk, perfect voor bijvoorbeeld het maken van meerdere partijen koekjes. Het bespaart bovendien tijd, want het nieuwe heteluchtsysteem vermindert de opwarmtijd.

FotoNieuwe generatie apparatuur Sub-Zero/Wolf
M-Serie inbouwovens Transitioneel design

Drie design stijlen voor iedere keukenstijl

De nieuwe M-Serie inbouwovens en alle andere producten van de "Nieuwe Generatie" zijn er in drie verschillende designs: Transitioneel (mix van staal en glas), Professioneel (inox) en Eigentijds (zwart glas). Dat maakt het combineren van de nieuwe producten met verschillende keukenstijlen nu heel gemakkelijk. Daarnaast is de Sub-Zero's koelapparatuur, bekend van de iconische inox apparatuur met ventilatierooster, ook in een brede reeks vlak integreerbare modellen beschikbaar. Deze kunnen naar keuze met een meubelpaneel of met een inox frontpaneel geïnstalleerd worden en volledig in het keukendesign worden geïntegreerd.

FotoNieuwe generatie apparatuur Sub-Zero/Wolf
Sub-Zero koelapparatuur Nieuwe Generatie

Een greep uit de collectie van de "New Generation" apparatuur

Op onderstaande foto een greep uit de nieuwe collectie van Sub-Zero/Wolf. Van links naar rechts: Wolf inductie kookplaat met Wolf 'Downdraft' dampkap; Sub-Zero vrieskast (61cm breed) met RVS front; Sub-Zero koelkast (61cm breed) met RVS front; Wolf stoomoven (76 cm breed) in Eigentijds design stijl en de Wolf koffiemachine (76 cm breed) in Eigentijds design stijl. De nieuwe M-serie inbouw ovens van Wolf is vanaf deze zomer verkrijgbaar.

FotoNieuwe generatie apparatuur Sub-Zero/Wolf
 
 

Orgalux

Lade-indelingen van Orgalux

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen