pinterest
Veelzijdige nieuwe combi-stoomovens van Smeg

Veelzijdige nieuwe combi-stoomovens van Smeg

Voortaan kook je nog lekkerder en gezonder met de nieuwe compacte combi-stoomovens van Smeg. De ovens twee nieuwe combi-stoomovens in de designs Linea en Classici, hebben veelzijdige functies en een uitgesproken design. Bovendien kan je met deze ovens voedsel bereiden met stoom, hetelucht of een combinatie van beide functies. Het grote voordeel van koken met stoom is dat voedsel op een zeer natuurlijke manier wordt bereidt, en daarbij ook alle voedzame bestanddelen en smaak behoudt. Daarnaast is voor stomen is geen boter of olie nodig, ideaal voor als je minder vet wilt eten.

FotoVeelzijdige nieuwe combi-stoomovens van SmegCombi-stoomoven Classici
 
FotoVeelzijdige nieuwe combi-stoomovens van SmegCombi-stoomoven Linea

Koken met stoom

Het koken met stoom heeft vele voordelen. Bij stomen wordt het eten, van groente tot vis en van vlees tot desserts, niet in hete vloeistof bereid, maar in de stoom daarvan. Doordat het eten bij stomen niet met de vloeistof in aanraking komt, blijven het aroma en de smaak goed bewaard. Daarnaast droogt, door het stomen, het eten niet uit en worden alle voedzame bestanddelen bewaard. Ook is er geen smaak of geur overdracht, dus kunnen verschillende gerechten gelijktijdig worden bereidt. Zowel vlees, vis, gevogelte, schaal- en schelpdieren, als groente en rijst kunnen worden gestoomd. Met behulp van de combi-stoomoven kunnen zelfs heerlijke desserts zoals crème brûlée worden gemaakt!

FotoVeelzijdige nieuwe combi-stoomovens van Smeg   FotoVeelzijdige nieuwe combi-stoomovens van Smeg

 

Smeg biedt een scala aan mogelijkheden

De combi-stoomovens van Smeg bieden uitgebreide bereidingsmogelijkheden; zo kan voedsel worden bereidt door middel van stoom of hetelucht, maar ook een combinatie van beide functies is mogelijk. Hierdoor wordt bijvoorbeeld stokbrood veel knapperiger en verser dan stokbrood uit een gewone oven en krijgt gestoomd vlees toch een mooie goudbruine kleur. De Smeg combi-stoomovens kunnen ook worden gebruikt voor het opwarmen of ontdooien van eten, waarbij er nauwelijks verschil waarneembaar is tussen vers bereid eten of opgewarmd eten. Het gerecht gaart dankzij de stoom niet verder en droogt niet uit, zoals bij een magnetron. Daarnaast beschikken de combi-stoomovens over automatische programma’s voor bijvoorbeeld het bereiden van vlees, vis of groente en is er zelfs een sterilisatiefunctie beschikbaar.

Eenheid in de keuken

Met nismaat van 45 cm bieden de nieuwe combi-stoomovens een brede keus aan mogelijkheden voor de indeling van de keuken. Omdat de twee designs (Linea en Classici) terugkeren in het gehele assortiment van Smeg, kunnen de combi-stoomovens perfect worden gecombineerd met de andere producten, waardoor een mooie eenheid in de keuken kan worden gecreëerd. De combi-stoomovens zijn beschikbaar in het roestvrijstaal (Classici) en in glas met roestvrijstaal (Linea) en kunnen worden gecombineerd met de CT15-2 en CT15X warmhoudlades, waarmee een nis van 60 cm kan worden gecreëerd.

Informatie aanvragen bij Smeg

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen