pinterest
Catalogus van Kvik biedt vele extra\'s

Catalogus van Kvik biedt vele extra\'s

De Kvik-catalogus 2012 ligt weer in alle vestigingen van Kvik. Hij staat weer boordevol inspiratie om alle dromen op het gebied van keukens en badkamers waar te maken. De romantische stijl van de keukenserie Rimini van Kvik komt eveneens terug in het keukenassortiment van 2012. Rimini is de populaire rustieke keuken van Kvik die verder ontwikkeld is en nu klassieke zuilkolommen tussen de kastjes heeft. Het donkere werkblad van FSC-gecertificeerd massief eiken maakt de contrastrijke uitstraling compleet.

FotoCatalogus van Kvik biedt vele extra\'s

FotoCatalogus van Kvik biedt vele extra\'s    

 

Badkamers

Deze keer bevat de catalogus vooral veel extra's voor iedereen die droomt van een nieuwe badkamer. Zo vormt de badkamerserie in de nieuwe catalogus een vernieuwde interpretatie van bestaande modellen in het assortiment. Het algemene kenmerk van de nieuwe badkamers is een design dat eenheid brengt in het interieur, in de vorm van een geleidelijke overgang tussen materialen en oppervlakken. Dit komt met name tot uiting bij badkamer Mano Square, waarbij de vorm van de grote Kvik Core-wastafel de illusie wekt van vloeiende grenzen tussen de rand van de wasbak en het werkblad. Bovendien kan de wastafel vrij zwevend aan de wand worden bevestigd of aan de onderzijde worden voorzien van kastjes.

Sterke contrasten
Uit de nieuwe badkamers blijkt ook dat Kvik veel aandacht heeft besteed aan het creëren van contrasten tussen de gladde oppervlakken en de natuurlijke uitstraling in de vorm van ruwe houten structuren. Dit is duidelijk te zien bij badkamer Fico: tegelijkertijd simpel, functioneel en met een pure stijl. De combinatie van de lichte houtstructuur en het geraffineerde zwarte werkblad schept harmonie en rust in de badkamer.

FotoCatalogus van Kvik biedt vele extra\'s    

Badkamer Rimini is een ander voorbeeld van hoe sterke contrasten kunnen zorgen voor een verrassende en fraaie uitstraling. Rimini maakt al enkele jaren deel uit van het assortiment van Kvik. In de collectie van 2012 is het design echter verder ontwikkeld en omvat nu klassieke zuilkolommen tussen de kastjes. Het werkblad is eveneens volledig nieuw. Het is namelijk gemaakt van in lagen verlijmd bamboe, waardoor in de voorzijde van het werkblad fraaie, natuurlijke lijnen ontstaan.

De Kvik-catalogus 2012 is vanaf nu verkrijgbaar bij alle vestigingen van Kvik, uiteraard geheel kosteloos.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen