pinterest
Nieuwe Axor Citterio M keukenmengkranen

Nieuwe Axor Citterio M keukenmengkranen

Opvallende slanke vormen zijn een kenmerk in de ontwerpen van de Italiaanse architect en designer Antonio Citterio. In samenwerking met Axor heeft hij nu ook een serie keukenmengkranen ontwikkeld in dezelfde individuele exclusieve stijl.

De Axor Citterio M keukenmengkranen overtuigen niet alleen in kwaliteit en functionaliteit, maar vooral met eigenschappen als robuustheid, lange levensduur en een eenvoudige bediening. Opvallend is het exclusieve design van de topontwerper waardoor de kraan een blikvanger vormt in de keuken.

FotoNieuwe Axor Citterio M keukenmengkranen   FotoNieuwe Axor Citterio M keukenmengkranen

Meer comfort voor de gebruiker
De nieuwe 2-gats keukenmengkranen kenmerken zich door de slanke vorm en het gebruiksgemak. De hoge uitloop zorgt voor meer ruimte en biedt de gebruiker daardoor meer comfort. Het vullen van grote pannen of vazen is door deze hoge uitloop gemakkelijker. De kranen zijn verkrijgbaar in een variant met een draaibare uitloop of een uittrekbare vuistdouche waarbij de gebruiker de keuze heeft uit twee straalsoorten; een normale en een douchestraal. De vuistdouche is een bijna onzichtbaar deel van de uitloop, waardoor het geen afbreuk doet aan het moderne uiterlijk van de kraan.

De greep kan flexibel links of rechts van de uitloop gemonteerd worden, zodat de kraan door zowel links- als rechtshandigen goed te bedienen is. Door zijn lengte en vlakke vormgeving is de greep bijzonder ergonomisch in de bediening.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen