KitchenAid Black Stainless Steel inbouwapparaten

Zwart is de trend in de keuken en dat maakt het nieuwe Black Stainless Steel assortiment van KitchenAid hot! Het strakke design in matzwart staal geeft elke keuken een stoere uitstraling. De nieuwe inbouwapparatuur bestaat uit verschillende multifunctionele ovens en stoomovens, een warmhoudlade & vaatwasser frontpaneel en is vanaf juni 2017 verkrijgbaar

Zwarte Stainless Steel ovens

De nieuwe Black Stainless Steel range van KitchenAid bestaat uit een mooie range ovens: een Twelix (Artisan) oven, speedoven, combi-stoomoven, combi-magnetron. De ovens van KitchenAid hebben maarliefst 16 professionele functies. Zo zijn er zes braadfuncties voor de perfecte rosbief, kalfsvlees, varkensvlees of gevogelte. Vijf bakkerijfuncties voor deegbereidingen voor brood, pizza, focaccia en grissini. En vijf patisserie-functies voor croissants, biscuitgebak, taarten en zandkoekjes. Ontdooien, warm houden en deeg rijzen zijn andere specifieke functies die de oven nog veelzijdiger maken.

De Black Stainless Steel stoomoven van KitchenAid biedt de flexibiliteit om de temperatuur van de stoombereiding perfect aan te passen aan alle gerechten; of je nu vlees, vis of groenten wil bereiden. Er wordt gebruik gemaakt van een geïntegreerde boiler die de stoom direct in de ovenruimte injecteert. Hierdoor krijg je smaakvol, gezond en voedingsrijk voedsel met behoud van alle vitale mineralen en vitaminen.

Voorgeprogrammeerde recepten

De slimme en exclusieve "recepten assistent modus" beschikt over een menu met voorgeprogrammeerde recepten die de perfecte bereiding van een gerecht met 1 druk op de knop garandereerd. De combi-stoomoven beschikt over meer dan 70 recepten. Het Cool Door systeem verzekert dat de temperatuur van de ovendeur nooit te warm wordt en dankzij het Easy to Clean roestvrije staal blijft je oven er bovendien steeds als nieuw uitzien.

Zwart is hot in de keuken! Prachtige nieuwe zwarte inbouwapparatuur Black Stainless Steel van KitchenAid #kitchenaid #keuken #ovens #stoomoven

Stijlvolle zwarte vaatwasser

En om de keuken helemaal in stijl af te maken, komt KitchenAid ook met een te mooi Black Stainless Steel front voor de KitchenAid vaatwasser. 

Vaatwasser van KitchenAid met zwart front Black Stainless Steel #keuken #zwart
De geïntegreerde vaatwassers zijn energie- en waterbesparend en bieden een scala aan programma’s die de vaat glanzend en goed schoon krijgen. Zo is er het krachtige Pro-Clean systeem dat hardnekkig vuil als een hoge druk sproeier te lijf gaat.

Intelligente sensoren controleren continu het aantal vuildeeltjes in het water en passen de temperatuur, duur van de afwascyclus en het waterverbruik aan. Hiermee bespaar je tijd, water en energie in vergelijking met een standaard afwasbeurt.

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen