Nieuw! Neff flexibele inductiekookplaten met handige bediening

Nieuw! Neff flexibele inductiekookplaten met handige bediening

Met de nieuwe flexibele inductieplaten van Neff met verschillende accessoires ga je nog meer genieten van het koken en heerlijke zelfgemaakte gerechten. Door de uitgebreide FlexZones kunnen de inductie kookplaten naadloos en over de volledige breedte worden gebruikt. Zo blijft er naast het grotere kookgerei zoals bijvoorbeeld bakpannen, teppanyaki's of grilplaten, nog ruimte genoeg over voor andere potten en pannen.

Flexibel en creatief koken

De nieuwe kookfuncties PowerMove en PowerTransfer spelen op een flexibele manier in op de verschillende manieren van koken. Met PowerMove hoeft de temperatuur niet meer ingesteld te worden. De kookzone wordt namelijk naar wens ingedeeld in drie gebieden met een verschillende warmte: heel heet om te bakken, gemiddelde hitte om te laten pruttelen en helemaal achteraan een zone die als warmhoudfunctie fungeert. Koks die tijdens het koken graag hun potten en pannen omwisselen op de kookplaat kunnen vertrouwen op de PowerTransfer. Met deze functie registreert de kookplaat de temperatuurinstellingen automatisch. Pannen kunnen nu heel eenvoudig verschoven worden over de kookplaat – de hitte beweegt automatisch met ze mee. De praktische éénknopsbediening TwistPad® Fire heeft een rode lichtring voor een extra mooi effect. Net als bij touch-bedieningen kan de kookzone door middel van een zacht tikje geselecteerd worden. Het is heel eenvoudig om de gewenste temperatuur in te stellen; de bedienschijf wordt simpelweg met één vinger in een cirkel bewogen.

Neff inductie kookplaat met flexzones en handige bediening. Ook geschikt om te grillen en voor teppanyaki

Grilplaat & Teppanyaki

Lekker grillen? Met de geribbelde grilplaat van Neff verandert de inductiekookplaat in een indoorgrill. Sappige steaks, knapperige vis of verse groente krijgen een typisch grilpatroon én de grilplaat houdt de hitte bijzonder lang vast. De teppanyaki leg je op de inductiekookplaat om volgens de Oosterse traditie complete menu's te bereiden inclusief zoete bijgerechten op de plaat. De voorste helft kan ook gebruikt worden om te sauteren terwijl de achterste helft bedoeld is om de gerechten warm te houden, net als in de professionele Japanse keuken. Lees hier meer & bekijk een filmpje over de nieuwe Neff inductieplaten

Neff inductie kookplaat met flexzones en handige bediening. Ook geschikt om te grillen en voor teppanyak

Brochure over Nieuw! Neff flexibele inductiekookplaten met handige bediening aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP