pinterest
Moderne houten keukens van JP Walker

Moderne houten keukens van JP Walker

Ben je op zoek naar een unieke handgemaakte houten keuken? Of het nu voor een kleine of grote ruimte is, JP Walker maakt prachtige keukens van puur hout. Zoals deze - onlangs voltooide - modern landelijke keuken, voorzien van strakke apparatuur en de nieuwste keukentrends.

Teawood keuken

FotoModerne houten keukens van JP Walker

Deze Teawood keuken van JP Walker heeft een stoere en robuuste uitstraling door het betonnen werkblad van maar liefst 6,3 meter lang. Op het werkblad werden zes branders van twee verschillende PITT cooking modellen (model Capital en Cima) geïnstalleerd. Branders op het werkblad behoren absoluut tot de keukentrends van 2014. De sterke branders zijn niet alleen prachtig om te zien, maar ook ideaal om schoon te maken.FotoModerne houten keukens van JP Walker
Branders op het werkblad behoren absoluut tot de huidige keukentrends. De sterke branders zijn niet alleen prachtig om te zien, maar ook ideaal om schoon te maken.

FotoModerne houten keukens van JP Walker
De keukens van JP Walker zijn altijd voorzien van moderne inbouwapparatuur. Deze keuken heeft een custom made koelzone met wijnklimaatkast. En een kokendwater kraan, die tegenwoordig eigenlijk in geen enkele moderne keuken meer ontbreekt en ook dit jaar weer één van de keukentrends is.

FotoModerne houten keukens van JP Walker
De prachtige glashaard van Boley op de hangende bar maakt deze modern landelijke keuken helemaal af.

FotoModerne houten keukens van JP Walker
De handgemaakte houten keukens van ontwerper Jean Paul Walker worden gemaakt om te passen bij de wensen van de bewoner en de sfeer van het huis. De specialist in het maken van duurzame houten keukens gaat graag mee met de ideeën en wensen van klanten of het nu om een moderne-, klassieke-, robuuste of landelijke modern houten keuken gaat. JP Walker maakt ook houten keukens voor een minder groot budget. Hierbij hebben de keukens standaard kasten en toch de volwaardige exclusieve uitstraling zoals alleen JP Walker dat kan.
FotoModerne houten keukens van JP Walker

Bekijk hier meer voorbeelden van houten keukens ter inspiratie

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen