pinterest
Het moderne design van de AGA New Look

Het moderne design van de AGA New Look

AGA fornuizen bestaan sinds jaar en dag en staan bekend om hun goede looks en klassieke lijnen die de voorbije 90 jaar nauwelijks veranderd zijn. Wie toch op zoek is naar wat meer pit in de keuken, zal helemaal weg zijn van het moderne design van de AGA New Look.

Fornuis AGA New Look: hedendaags design

FotoHet moderne design van de AGA New Look

De AGA New Look is een stijlvolle optie, die de perfecte mix vormt van traditie en hoogstaande prestaties van het bekende keukenicoon enerzijds en een hedendaags design anderzijds. Het solide hart van de cooker blijft onveranderd, maar de nieuwe stylingoptie zorgt voor een strakker en eigentijdser ontwerp. 

FotoHet moderne design van de AGA New Look FotoHet moderne design van de AGA New Look FotoHet moderne design van de AGA New Look FotoHet moderne design van de AGA New Look

Het gaat om de details! AGA heeft de handrail opnieuw ontworpen, de hotplate handvaten een nylon omhulsel gegeven, er is onderaan een chromen plaat bevestigd en de AGA badge is in een modern jasje gestoken. Kortom, de AGA New Look is een design eyecatcher in de keuken en als optie te verkrijgen op alle AGA Total Control en AGA Dual Control 3-oven modellen.

FotoHet moderne design van de AGA New Look

FotoHet moderne design van de AGA New Look

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen