pinterest
Wijn perfect op temperatuur met Miele wijnklimaatkasten

Wijn perfect op temperatuur met Miele wijnklimaatkasten

Bewaar zowel rode als witte wijn op de perfecte temperatuur met de wijnklimaatkasten van Miele. Genieten van wijn begint voor de echte liefhebbers al bij het selecteren van de wijn, maar hoe lang je ervan kunt genieten hangt af van hoe de fles wordt bewaard. Als een wijn op de juiste manier wordt bewaard, is dat rechtstreeks van invloed op de houdbaarheid.

Optimale omstandigheden voor wijn

De wijnklimaatkasten van Miele bieden de optimale omstandigheden voor de opslag van wijnen van de allerbeste jaren. Afhankelijk van de wijnsoort kan je met de nauwkeurige aansturing meerdere temperatuurzones in de wijnklimaatkast afzonderlijk instellen. Zo kan je uiteenlopende wijnen onder ideale omstandigheden bewaren in één wijnklimaatkast.

De wijnklimaatkasten zijn zo vormgegeven dat het design perfect in elke keuken kan worden geïntegreerd – en met de professionele SommelierSet is het apparaat een lust voor het oog. Lees hier alles over wijnklimaatkasten

Of je nu kiest voor een inbouwmodel, een vrijstaand model of een MasterCool-apparaat. Alle Miele-apparaten leveren een comfortabele bijdrage aan een gezond en modern leven.

FotoWijn perfect op temperatuur met Miele wijnklimaatkasten

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen