pinterest
Miele vrijstaande koffieapparaat CM 5200

Miele vrijstaande koffieapparaat CM 5200

‘De ferrari onder de koffieautomaten’

Wegens succes geprolongeerd: aan de CM5-serie vrijstaande koffieautomaten van Miele is het nieuwe model CM 5200 toegevoegd. Het koffieautomaat onderscheidt zich door de One Touch-funtie. Met één druk op de knop bereid dit knappe apparaat twee kopjes koffie, espresso, cappuccino of Latte Macchiato tegelijk. De ‘cappuccinatore’ zit ingebouwd en creëert fantastisch melkschuim. Met éénzelfde druk op de knop is het melkslangetje ook weer schoon dus deze vrijstaande koffieautomaat is niet alleen een stijlvol accessoire in de keuken maar ook nog eens ideaal in gebruiksgemak.

One Touch-functie

Het topmodel CM 5200 differentieert zich door de mogelijkheid voor het gelijktijdig bereiden van twee cappuccino, Latte Macchiato, koffie en espresso door middel van de One Touch-functie. Door tweemaal op de keuzetoets van de gekozen koffievariëteit te drukken, worden de twee warme drankjes automatisch bereid, zonder dat glazen of kopjes verschoven hoeven te worden. De koffietuit is speciaal voor deze functie nieuw ontwikkeld. Naast de twee pijpjes voor koffie, heeft de CM 5200 ook pijpjes voor melk en melkschuim.

FotoMiele vrijstaande koffieapparaat CM 5200  

 

Gemakkelijke reiniging

Het reinigingscomfort is belangrijk voor het zorgeloos genieten van een aromatisch kopje koffie. Daarom is bij de ontwikkeling van de CM 5200 veel aandacht besteed aan een eenvoudige reiniging van de koffieautomaat. Zo worden de melkleidingen automatisch doorgespoeld met water uit het waterreservoir. Aparte reservoirs of reinigingsmiddelen zijn niet nodig. Indien koffiespecialiteiten met melk zijn bereid, wordt de spoelfunctie automatisch gestart, zodra de gebruiker het apparaat uitschakelt. De gebruiker hoeft alleen maar het melkslangetje in de speciale opening van het opvangrooster te steken. De spoelfunctie kan ook handmatig via het menu worden geactiveerd. Om waterresten te vermijden, droogt het apparaat de melkleidingen met stoom. De gebruiker hoeft het apparaat maar eens per week handmatig te reinigen. Hiervoor kan men de cappuccinatore en de melkleiding gemakkelijk verwijderen en in de afwasautomaat reinigen.

Van espresso tot Latte Macchiato

De CM 5200 van Miele is uitgerust met uitgebreide bereidingsmogelijkheden, waardoor uit elke koffieboon het perfecte aroma voor koffie te verkrijgen is, of het nu gaat om espresso, cappuccino, café latte of Latte Macchiato of een andere koffievariatie. Bij de bereiding van koffievariëteiten met melk haalt de cappuccinatore met een slang de koude melk uit het meegeleverde roestvrijstalen melkreservoir. Ook hete melk, melkschuim en heet water kan met één druk op de knop bereid worden. Alle koffievariëteiten kunnen volledig aangepast worden naar individuele voorkeuren. De koffiesterkte, temperatuur, bevochtiging en hoeveelheid kan worden ingesteld naar eigen wens.

FotoMiele vrijstaande koffieapparaat CM 5200   FotoMiele vrijstaande koffieapparaat CM 5200

 

Aaibaar design

Het design van de CM 5200 past volledig binnen de huidige CM5-serie, maar onderscheidt zich op een aantal aspecten. De nieuwe vrijstaande koffieautomaat is namelijk verkrijgbaar in SoftTouch-zwart, een fluweelachtig materiaal, wat de koffieautomaat bijna aaibaar maakt. Bovendien is de opvangschaal nu uitgevoerd in mat geborsteld roestvrij staal, waardoor alle roestvrijstalen elementen perfect op elkaar zijn afgestemd.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen