pinterest
Miele koffieautomaat voor koffie- & thee liefhebbers!

Miele koffieautomaat voor koffie- & thee liefhebbers!

Hou je van koffie of gaat je voorkeur uit naar thee? De vrijstaande koffieautomaat CM7 van Miele maakt tot wel 16 Italiaanse koffiespecialiteiten en theewater voor vier soorten thee. 

Keuze uit 20 warme dranken

Het design van de CM7 koffieautomaten is gebaseerd op de stijl van klassieke Italiaanse espressomachines en is met al zijn koffiespecialiteiten een droomapparaat voor elke koffieliefhebber. Long Black, Flat White, Espresso Macchiato en nog veel meer; je kan kiezen uit maar liefst 16 Italiaanse koffiespecialiteiten en ook aan de liefhebbers van thee is gedacht. Met de CM7-koffiemachines kan namelijk ook kruidenthee, zwarte thee, vruchtenthee of groene thee op exact de juiste watertemperatuur worden bereid.

FotoMiele koffieautomaat voor koffie- & thee liefhebbers!
De CM7 is voorzien van grote reservoirs voor water, bonen en koffieresidu, waardoor het bijvullen en legen van de reservoirs nauwelijks nodig is. Het C Touch-display van het apparaat is een kleurig TFT-display voor een eenvoudige, intuïtieve bediening. Andere praktische kenmerken zijn de OneTouch for Two-functie, waarmee twee koffiespecialiteiten tegelijkertijd bereid kunnen worden, de mogelijkheid om tien gebruikersprofielen te programmeren, de CupSensor voor het automatisch instellen van de juiste hoogte van de koffietuit en de BrilliantLight led-verlichting.
Ook super handig is de koffie- en theekanfunctie. Verwacht je bezoek, dan kan het apparaat maximaal acht kopjes achtereenvolgens in een kan bereiden.

FotoMiele koffieautomaat voor koffie- & thee liefhebbers!
Er is ook veel aandacht besteed aan een eenvoudige reiniging en onderhoud. Zo wordt de melkleiding automatisch gespoeld, zijn veel onderdelen afwasautomaatbestendig en beschikt de CM7 over automatische spoel- en reinigingsprogramma’s. Daarbovenop is de CM 7500 voorzien van de unieke automatische ontkalking, waarmee een tijdrovende, handmatige ontkalking verleden tijd is. Meer weten? Bekijk het filmpje over de CM7 koffieautomaten.


Specificaties CM7

FotoMiele koffieautomaat voor koffie- & thee liefhebbers!
De serie koffieautomaten bestaat uit de modellen CM 7300 en CM 7500. De CM 7300 is verkrijgbaar in briljantwit en obsidiaanzwart en de CM 7500 enkel in obsidiaanzwart.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen