Miele introduceert MasterCool

Miele introduceert MasterCool. Een serie inbouwkoel- en diepvriesapparaten van indrukwekkend formaat, dat internationaal topdesign en unieke specificaties combineert met een groot bedieningsgemak.

Opvallend design
Het design van MasterCool, de nieuwe serie inbouwkoel- en diepvriesapparaten van Miele, valt op door zijn indrukwekkende afmetingen - die gekenmerkt worden door het op ergonomische hoogte aangebrachte bedieningspaneel met sensortoetsen: TouchControl. Hierbij wordt door een lichte druk van de vinger de gewenste functie geactiveerd. Het modulesysteem van MasterCool maakt het mogelijk de verschillende modellen die verkrijgbaar zijn - geheel naar eigen wens en voorkeur - met elkaar te combineren. Zo is er naast een aantal koel- en diepvriesapparaten ook een wijnklimaatkast en een IceMaker verkrijgbaar. Bijzonder aan de vernieuwde IceMaker is dat naast ijsblokjes, ook crushed ice en gekoeld drinkwater kunnen worden gemaakt.

Uniek lichtsysteem
De MasterCool koel- en diepvriesapparaten blinken vooral uit door het unieke lichtsysteem - BrilliantLight, de vele halogeenlampen overspoelen de binnenruimte van de koel- en diepvriesapparaten met licht. De apparaten kenmerken zich ook door de duidelijke vormgeving en rechte belijning. De binnenwanden en de deur zijn glad uitgevoerd en aluminium profielen en eersteklas materialen als metaal en glas zorgen voor stijlvolle accenten en benadrukken de elegantie en het hoge niveau van de apparaten.

Grensverleggende productkenmerken
Naast het bijzondere uiterlijk van de nieuwe koel- en diepvriesapparaten overtuigt MasterCool ook door een efficiënt energieverbruik, door zijn innovatieve bijzonderheden en optimale bewaaromstandigheden voor levensmiddelen. Laden met verschillende klimaatzones – onder de naam MasterFresh - houden de producten vers. Net als bij PerfectFresh is het mogelijk bederfelijke levensmiddelen tot wel drie keer langer vers te bewaren. Het verschil is echter dat bij MasterFresh de optimale omgevingstemperatuur en het vochtgehalte automatisch aan het gekozen levensmiddel worden aangepast. De comfortabele elektronische bediening van de nieuwe inbouwkoel- en diepvriesapparaten maakt voor elke lade eigen instellingen mogelijk.

Die laden kunnen door de stevige telescoopgeleiders over de volle lengte worden uitgetrokken en gebruikt. In plaats van draagranden aan de zijkant bestaat het geleidingssysteem van de plateaus uit looprails die zich binnenin in de achterwand bevinden. De plateaus en opbergvakken kunnen door het simpelweg plaatsen en vastklikken bijna traploos in hoogte worden versteld en zijn afzonderlijk van elkaar in te stellen en uitneembaar. De binnenruimte en de deur kunnen op die manier flexibel worden gebruikt.
 

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen