pinterest
Mickey Mouse koelkast van Smeg & Disney

Mickey Mouse koelkast van Smeg & Disney

Op de VT Wonen & Design beurs heeft Smeg in Nederland de ‘limited edition’ Disney FAB28 koelkast gepresenteerd! Smeg heeft 90 FAB koelkasten met een 'True Original' schets van Mickey geproduceerd, één voor elk jaar sinds het eerste debuut van Mickey Mouse in 1928.

Limited Edition

Italiaans keukenapparatuur merk Smeg viert haar 70e verjaardag en in navolging van eerdere samenwerkingen met modemerk Dolce & Gabbana, automerk Fiat500 en champagne icoon Veuve Cliquot en vele anderen, heeft Smeg dit keer een geweldig product gemaakt met Disney, die ook een verjaardag viert: een jubileum koelkast in gelimiteerde oplage.

FotoMickey Mouse koelkast van Smeg & Disney

De iconische FAB28-koelkast van Smeg is tot leven gebracht door een originele tekening met het meest iconische karakter van Disney, Mickey Mouse, die dit jaar zijn 90-jarig jubileum viert. Om de speciale aard van de partnerschap te vieren, zullen er in totaal slechts 90 koelkasten worden gemaakt voor de limited edition-collectie. Fijne verjaardag Mickey!

Beide merken hebben het samenbrengen van het gezin met elkaar gemeen.

FotoMickey Mouse koelkast van Smeg & Disney

Beide merken hebben het samenbrengen van het gezin met elkaar gemeen. Voor Smeg heeft de basis van het bedrijf een focus op eten, gezin en entertainment. Bij Disney is dit het vermogen om mensen van alle leeftijden bij elkaar te brengen, verenigd in een gevoel van plezier, blijheid, optimisme en hoop.

FotoMickey Mouse koelkast van Smeg & Disney

De 90 limited edition FAB28RDMM3 koelkasten, met een 'True Original'-schets van Mickey, bevatten een vertederend beeld van Mickey die speels reikt naar de handgreep van de koelkast. Elke koelkast is versierd met een zilveren plaquette in beperkte oplage met een uniek nummer.

Meest herkenbare ontwerp van Smeg

FotoMickey Mouse koelkast van Smeg & Disney

Esthetisch gezien is de FAB28 het meest herkenbare ontwerp van Smeg. Met de zachte rondingen en het op de jaren 50 geïnspireerde design, maakte de introductie de weg vrij voor een koelkastrevolutie aan het einde van de jaren negentig. Sindsdien is het een wereldwijd fenomeen geworden. Het interieur is voorzien van verstelbare glazen planken, chromen rekken, metalen wijnrekken, LED-stripverlichting, een ijscompartiment en een Life Plus-lade, die groenten langer vers houdt. Elke FAB28 levert een totale brutocapaciteit van 281L en biedt een energieniveau van A +++. Bovendien heeft Smeg onlangs alle FAB-koelkasten geüpgraded met een metalen achterkant.

De FAB28RDMM3 is geboren uit een spannende samenwerking tussen twee creatieve en iconische merken. Beschikbaar in Europa tot de voorraad strekt.

Bekijk hier meer producten van Smeg

Informatie aanvragen bij Smeg

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen