pinterest
De recepten van Smulweb via MaestroKitchen

De recepten van Smulweb via MaestroKitchen

Koken wordt nu nog leuker met de nieuwe interactieve mogelijkheden van het muzieksysteem van Harman/Kardon: de MaestroKitchen. De stem van een professionele kok vertelt je via bluetooth alles over de meest uiteenlopende recepten, zodat koken een eitje wordt. Deze handige en stijlvolle gadget voor de keuken is mogelijk gemaakt door de  samenwerking tussen Harman Kardon en Smulweb.

FotoDe recepten van Smulweb via MaestroKitchen   FotoDe recepten van Smulweb via MaestroKitchen

 

Streamen via Bluetooth

De MaestroKitchen van Harman Kardon is een krachtig muzieksysteem voor elke bestaande of nieuwe keuken. Subtiel ingebouwd in de keuken, zonder zichtbare kabels en speakers. Met de nieuwe Bluetooth adapter is het mogelijk muziek zonder kwaliteitsverlies, draadloos te streamen van elke smartphone of tablet met bluetooth functie, ongeacht het operating system (iOs, Android, Windows of Blackberry).  En nu kunt u ook de stem van een professionele kok via de bluetooth adapter streamen in de keuken en zo vele inspirerende recepten maken zonder een kookboek te hoeven raadplegen.

FotoDe recepten van Smulweb via MaestroKitchen   FotoDe recepten van Smulweb via MaestroKitchen

 

Recepten van Smulweb

De kookrecepten komen van de culinaire community smulweb met ruim 340.000 recepten. Naast inspirerende recepten vindt u hier veel nuttige informatie over koken en voedingsmiddelen. Vanaf november kunt u de door een professionele kok ingesproken kookrecepten via de bluetooth adapter streamen en afspelen op de MaestroKitchen.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen