pinterest
Maak van je keuken een woonkeuken met Henders & Hazel

Maak van je keuken een woonkeuken met Henders & Hazel

Als er een trend duidelijk is op woongebied, dan is het wel de aandacht voor de keuken. In plaats van een separate kleine ruimte is het tegenwoordig vaak de eyecatcher in huis: hij bevindt zich op een centrale plek, is groot, open en voorzien van de nieuwste technische snufjes. Maar niet iedereen heeft natuurlijk de ruimte voor een royale woonkeuken. Hoe haal je dan het maximale uit de ruimte die je wel ter beschikking hebt? Henders & Hazel heeft de oplossing!

FotoMaak van je keuken een woonkeuken met Henders & Hazel

Gezellig samen kokkerellen

Na jaren van koken uit pakjes en zakjes neemt de belangstelling voor lekker en gezond eten heel snel toe. De kookboeken vliegen de winkel uit en er wordt weer uitgebreid en ambachtelijk gekookt. Dat kost natuurlijk wat meer tijd, maar kan supergezellig zijn, zeker als je het met z’n tweeën doet. Dan is het echter wel handig als je wat extra werkruimte hebt. De oplossing? Een bartafel! Die neemt niet te veel ruimte in beslag en is multifunctioneel.

FotoMaak van je keuken een woonkeuken met Henders & Hazel

De veelzijdigheid van een bartafel

Natuurlijk is een bartafel uitermate geschikt voor een snel ontbijt of een broodje tussen de middag. Maar hij heeft nog veel meer mogelijkheden. Door de hoogte is het ook een prettige tafel om te gebruiken bij het koken. Je kunt er ingrediënten op snijden of spullen op zetten die je even niet nodig hebt. Maar je kunt er ook het aperitief op serveren, zodat je gasten je gezelschap kunnen houden tijdens het koken. Bartafels zijn er in alle soorten en maten, vanaf een oppervlak van 90 x 90 cm tot wel 240 m lang. Ook zijn er verschillende uitschuifmodellen, waarvan je de grootte zelf kunt aanpassen aan het gebruik.

FotoMaak van je keuken een woonkeuken met Henders & Hazel

Tafels à la carte

Vanzelfsprekend wil je dat de bartafel in je keuken precies past bij de rest van je inrichting. Binnen de meeste woonprogramma’s van Henders & Hazel vind je naast gewone eettafels ook bartafels, zodat je de stijl van de woon- of eetkamer eenvoudig doorvertaalt naar de keuken. Vind je daar net niet wat je zoekt dan is er de à la carte collectie, waarmee je helemaal naar eigen wens je tafel ontwerpt. Voor een bartafel hebt je de keuze uit vier verschillende poten, acht verschillende houtkleuren en maar liefst veertien modellen!

FotoMaak van je keuken een woonkeuken met Henders & Hazel

Een passende stoel

Wil je echt een gezellig plekje creëren? Maak de bartafel dan compleet met twee of vier barstoelen. Die zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, van modern en strak tot klassiek en chic en in allerlei kleuren. Heel veel extra ruimte hoeven barstoelen ook niet te kosten, want de Milan en Milva modellen hebben een handig draaisysteem. Die zorgen ervoor dat je makkelijk kunt gaan zitten en weer opstaan, zonder dat je de stoel naar achter hoeft te schuiven. Ideaal als de ruimte beperkt is!

FotoMaak van je keuken een woonkeuken met Henders & Hazel

Inspiratie en deskundig advies

Op de site van Henders & Hazel en in hun nieuwe woon- en inspiratiemagazine vind je heel veel ideeën om van je keuken een woonkeuken te maken. Daarnaast kun je voor deskundig advies ook altijd terecht in een Henders & Hazelwinkel. Met 53 verkooppunten in heel Nederland zit er altijd wel een winkel bij jou in de buurt!

FotoMaak van je keuken een woonkeuken met Henders & Hazel

Informatie aanvragen bij Henders & Hazel

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen