pinterest
Luxe keukens van The Living Kitchen by Paul van de Kooi

Luxe keukens van The Living Kitchen by Paul van de Kooi

Wanneer je je droomhuis gevonden hebt, wil je daarin een droomkeuken waar je je helemaal thuis voelt. De keuken is een van de belangrijkste ruimtes in huis en die wil je optimaal benutten. Door een invulling op maat met een creatief ontwerp en een goede aankleding, wordt je nieuwe keuken een leefruimte waar je eindeloos van kan genieten.

Luxe leefkeukens op maat gemaakt

In de keuken wordt tegenwoordig allang niet meer alleen maar gekookt; vaak is het één van de meest bewoonde ruimtes in het huis. Je woonkeuken is pas echt af als alle elementen een eenheid vormen. Wanneer het kookgedeelte, de keukenkasten, het aanrecht en het eetgedeelte perfect bij elkaar passen en met elkaar verbonden zijn. Ben je op zoek naar zo’n keuken? The Living Kitchen by Paul van de Kooi maakt keukens, voor fijnproevers op het gebied van maatwerk, design en comfort. Keukens die het karakter van de bewoner weerspiegelen en naadloos aansluiten bij de gewenste leefstijl. 

Keukens waarin goede gesprekken worden gevoerd

Standaard oplossingen passen daar niet bij. The Living Kitchen by Paul van de Kooi denkt graag met je mee. Een goede keuken begint bij een creatief ontwerp en van daaruit wordt in samenspraak met de bewoners een droomkeuken gebouwd. De complete keuken wordt door specialisten met de hand gemaakt, waardoor de mogelijkheden vrijwel eindeloos zijn en de beste keuzes kunnen worden gemaakt op het gebied van afwerking, werkbladen en apparatuur. Zo worden keukens gecreëerd waar niet alleen heel comfortabel gekookt wordt, maar waar ook goede gesprekken worden gevoerd in een fijne sfeer en waar op feestjes kan worden gelachen.

Het bedrijf maakt keukens in verschillende stijlen; moderne keukens, klassieke keukens en landelijke keukens. Bepaal je droomstijl met deze voorbeeld-keukens van The Living Kitchen by Paul van de Kooi!

Klassieke keuken

FotoLuxe keukens van The Living Kitchen by Paul van de Kooi

Klassieke keukens raken nooit ‘out of fashion’. En heel veel mensen voelen zich heerlijk thuis in een luxe keuken die het juiste, nostalgische gevoel oproept. Glazen deurtjes of juist bewerkte frontjes? Speciale handgeschilderde effecten? Ladengrepen die perfect passen bij de stijl van de woning? Dat is voor The Living Kitchen geen enkel probleem. En dankzij de eigen meubelspuiterij wordt je handgemaakte klassieke keuken altijd precies die kleur die je in gedachten had.

Landelijk moderne keuken

FotoLuxe keukens van The Living Kitchen by Paul van de Kooi

De exclusieve landelijk-moderne keuken op maat kenmerkt zich door de eerlijke materialen en de robuuste uitstraling. Hout, Belgisch hardsteen, terazzo, beton, RVS: de materialen en afwerkingen zijn eindeloos. Deze mooie massief eiken houten keuken met betonnen aanrechtbladen en H-balken die gebruikt zijn als zijwanden, komt mooi tot zijn recht in dit voormalig schoolgebouw. De stoomoven is van Miele en het fornuis en koelkast zijn van Viking. Daarnaast komen de Viking handgrepen op de fronten terug waardoor het een prachtig geheel is geworden.

Landelijke keuken

FotoLuxe keukens van The Living Kitchen by Paul van de Kooi

Landelijk klassieke keukens zien we steeds meer. En terecht. Deze stijl combineert het beste van twee stijlen: de eerlijke materialen en robuuste uitstraling van de landelijke stijl met het nostaligische gevoel, de hoge kwaliteitservaring en de tijdloze chame van klassieke keukens. Deze keuken heeft massief eikenhouten fronten en ter plaatse gegoten aanrechtbladen. Alle onderkasten zijn voorzien van volledig uittrekbare laden achter volfront. Het beton hebben is 2 tinten donkerder gemaakt. 

Moderne keuken

FotoLuxe keukens van The Living Kitchen by Paul van de Kooi

Moderne keukens hebben strakke lijnen en zijn vaak greeploos. De moderne leefkeukens van The Living Kitchen worden met de hand gemaakt met of zonder kookeiland en zijn gemaakt van materialen van hoogwaardige kwaliteit. Niet alleen modern, maar ook tijdloos!

FotoLuxe keukens van The Living Kitchen by Paul van de Kooi

Met de expertise van The Living Kitchen op het gebied van leefruimtes worden niet alleen prachtige woonkeukens gerealiseerd, maar worden ook passende oplossingen voor inloopkasten, meubels, werkkamers wijnkamers en badkamers bedacht. Alle keuken-en interieur oplossingen van The Living Kitchen worden met de hand gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen.

De vakmensen realiseren de droomkeukens de eigen werkplaats in Amersfoort. Om de beleving van een op maat gemaakte keuken nog groter te maken kan je hier altijd een kijkje komen nemen. In de werkplaats zijn nog echte meubelmakers aan het werk en er hangt nog de heerlijke lucht van pas gezaagd hout. Met een beetje geluk ben je in de werkplaats getuige van de geboorte van je eigen keuken. Een echte maatwerkkeuken die helemaal in Nederland gemaakt wordt.

FotoLuxe keukens van The Living Kitchen by Paul van de Kooi

Heb je een keuken gezien die past bij jouw stijl en wensen? Je bent altijd welkom in de showroom om inspiratie op te doen of van gedachten te wisselen met Paul van de Kooi. Wellicht komen zij met nieuwe oplossingen waar je zelf nog niet aan gedacht hebt!

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen