DecorTop

Duurzaam bewust kiezen: DecorTop keukenbladen

Luxe & duurzaam alternatief voor keukenbladen

Greenpanel is hét duurzame alternatief voor een keukenblad en kan worden toegepast bij TopLaminaat werkbladen van Dekker Zevenhuizen en nu ook bij DecorTop. De stuctuur van DecorTop geeft de bladen een rijke uitstraling en door de combinatie met Greenpanel zijn deze luxe werkbladen ook heel duurzaam.

De voordelen van DecorTop & Greenpanel

DecorTop keukenblad met de looks en structuur van een stenen werkblad. Gecombineerd met GreenPanel een luxe en duurzaam alternatief voor keukenbladen #dekker #dekkerzevenhuizen #decortop #greenpanel #keuken #keukeninspiratie #duurzaam #keukenblad

DecorTop Cosmic Greenpanel

DecorTop oogt robuust en de structuur is diep, dat geeft de sfeer van warm hout of krachtig steen en is een lust om naar te kijken. Bovendien is het praktisch in het gebruik. Dankzij zijn natuurgetrouwe kleur en structuur vormt een DecorTop blad zelfs een goed alternatief voor bijvoorbeeld een houten of een stenen blad.

Greenpanel is niet alleen een milieuvriendelijk product door bijvoorbeeld een kleine ecologische voetafdruk; het materiaal heeft nog meer mooie voordelen. Zo is het stootvaster, watervaster en voordeliger dan multiplex en leverbaar in verschillende diktes tussen de 20 mm tot 80 mm dik.

Milieuvriendelijk

DecorTop keukenblad met de looks en structuur van een stenen werkblad. Gecombineerd met GreenPanel een luxe en duurzaam alternatief voor keukenbladen #dekker #dekkerzevenhuizen #decortop #greenpanel #keuken #keukeninspiratie #duurzaam #keukenblad

DecorTop Ethnic Greenpanel

Wat maakt Greenpanel meer milieuvriendelijk dan andere materialen voor keukenbladen? Greenpanel draagt het FSC®-keurmerk. Je hebt dus de garantie dat het hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Bovendien is het CARB2-gecertificeerd, waarmee Greenpanel voldoet aan de strenge normen voor samengestelde houtproducten.

Voor de productie van Greenpanel zijn minder grondstoffen nodig dan voor die van traditionele plaatmaterialen. Dat maakt zijn ecologische voetafdruk relatief klein. De CO2-uitstoot bij de productie is 60% lager dan bij multiplex en het materiaal kan 100% worden hergebruikt en is volledig biologisch afbreekbaar. Zelfs de gebruikte PVAc B3-lijm is milieuvriendelijk! Omdat Greenpanel licht is, vraagt het transport minder brandstof, wat de CO2-uitstoot verder reduceert.

Bekijk hier meer DecorTop keukenbladen van Dekker

BROCHURE AANVRAGEN

Dekker keuken magazine -
Dekker keuken magazine

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen