Loft keukens

Ben je op zoek naar een stoere keuken, gemaakt van ruwe materialen die “groots” kan worden neergezet? Dan is een loft keuken echt iets voor jou. Keukens met een stadse uitstraling en een stoere look.

Indeling van een loft Keuken

Een loft is doorgaans een grote woning, die uit één open ruimte bestaat. Die ruimte is ideaal om geheel naar eigen inzicht in te delen, want qua indeling ben je daardoor niet aan vaste regels gebonden. Wil je een klein, bescheiden keukentje dan kan dat. Maar het is ook mogelijk om juist te kiezen voor een royaal opgezette keuken in je loft.
De keuken kan in een hoek worden geplaatst, maar kan ook in hoekvorm worden geplaatst zonder daadwerkelijk in de hoek van de loft te staan. Daarnaast kun je natuurlijk kiezen voor een loft keuken die uit één recht gedeelte bestaat met een kookeiland. Eigenlijk mag zo’n eiland niet ontbreken in een loft, bijvoorbeeld in combinatie met de eettafel. Als het aankomt op materialen, ontwerp, indeling en dergelijke is vrijwel alles mogelijk.

Snaidero Loft

Loft keuken van Snaidero via Tieleman Keukens

Gaat je voorkeur uit naar zo’n keuken? Dan verdient één van de nieuwste keukenseries van Snaidero zeker jouw aandacht: Snaidero Loft. Wanneer je kiest voor de Snaidero Loft dan kies je voor een keuken met een geheel eigen persoonlijkheid en uitstraling. Deze keuken vormt gegarandeerd dé eyecatcher van je woning. Er wordt veel gebruik gemaakt van materialen als hout, marmer, graniet, kwarts en roestvast staal. Hierbij heb je weer de keuze uit tal van verschillende afwerkingen en kleuren, waardoor de Snaidero Loft geheel te personaliseren is.

Keuken Snaidero Loft via Tieleman Keukens

Niets is te gek bij dit Italiaanse keukenmerk, want al je keukenwensen zijn op de één of andere manier te realiseren! De robuuste keukenapparatuur zorgt voor een ruw randje, kan tegen een stootje en is erg aantrekkelijk om naar te kijken. We durven met zekerheid te zeggen dat de keuken the place to be wordt in jouw woning.

Snaidero Loft keuken zelf samenstellen

Loft keuken vanSnaidero via Tieleman Keukens

Kies je voor de Snaidero Loft, dan kies je voor een keuken die volledig naar jouw wensen is aan te passen.

Snaidero loft keuken via Tieleman Keukens

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen