Lofra fornuizen 100% Italiaans design

Lofra fornuizen 100% Italiaans design

Ben je op zoek naar een robuust gasfornuis en houd je van écht koken en Italiaans design? Dan is een Lofra fornuis misschien wel wat voor jou. Het Italiaanse merk Lofra bestaat al 50 jaar en heeft in al die jaren prachtige fornuizen ontwikkeld. Het merk biedt niet alleen mooi design, maar zeker ook fornuizen met  technische hoogstandjes. Klik op de foto's en linkjes voor meer informatie en gratis brochures.

Lofra fornuis PF 190.60 90 cm

KLassiek landelijk of strak modern?

De fornuizen van het model Rustica en Professional kenmerken zich door de uiteenlopende opties die ze bieden. Ze hebben allemaal een landelijk-klassieke stijl, maar een andere uitvoering. Zo heeft de hierboven afgebeelde Lofra PF 190.60 (Professional) 90 cm één ruime oven, terwijl de hieronder afgebeelde Lofra RU 192.60 (Rustica) is uitgerust met 2 ovens: een multifunctionele oven en conventionele oven. Wil je liever een fornuis met moderner design? Daarvoor heeft Lofra de Maxima fornuizen ontwikkeld.

Lofra fornuis RU 192.60 90cm

Ook voor kleinere keukens

De meeste fornuizen van Lofra zijn 90 cm breed. Ze zijn daarmee te vergelijken met de meeste andere luxere fornuizen. Voor wie een Lofra fornuis van 90 cm te breed is, is er de Lofra MX 66.40 (Maxima). In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, is dit fornuis maar 60 cm breed. Daarmee beschik je dus over een Lofra fornuis dat prima in een kleinere keuken past.

Lofra fornuis

Brochure over Lofra fornuizen 100% Italiaans design aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP