pinterest
Op zoek naar een nieuwe koelkast? Dit zijn prijswinnaars!

Op zoek naar een nieuwe koelkast? Dit zijn prijswinnaars!

Tijd voor een nieuwe koelkast? Kies dan meteen voor een goed uitgeruste koel-vriescombinatie, waar je etenswaren langer vers in blijven en waarmee je energie bespaart. Bovendien heeft jouw keuken ook mooi design verdiend, dus waarom niet meteen kiezen voor een inbouwkoelkast die prijzen heeft gewonnen!

Best of the Best

FotoOp zoek naar een nieuwe koelkast? Dit zijn prijswinnaars!

De nieuwste geïntegreerde koelkasten en koel-/vriescombinaties van Liebherr zijn zo mooi ontworpen dat ze dit jaar de iF Design Award én Red Dot Awards hebben gewonnen voor het materiaalgebruik, de kleuren, de vormen en de verlichting. Ze werden zelfs uitgeroepen tot Best of the Best. Dan zit je dus altijd goed!

Bijna te mooi om te sluiten

FotoOp zoek naar een nieuwe koelkast? Dit zijn prijswinnaars!

De luxe Prime- en Peak-serie hebben een tijdloos en stijlvol ontwerp en onderscheiden zich door het luxe materiaalgebruik. De koelkasten en koel-/vriescombinaties hebben een edelstalen interieur waardoor ze een minimalistisch, tijdloos, elegant en exclusieve uitstraling hebben en naadloos in elke keuken integreren. Bij het openen van de deur vallen de edelstalen delen en het glas op.Ook de verlichting met de nieuwe LightTower ledzuilenis opvallend en mooi gelijkmatig. Door het innovatieve verlichtingsconcept lijkt het alsof de glasplateaus in de koelkast zweven.

Knisperend vers bij elke deuropening

FotoOp zoek naar een nieuwe koelkast? Dit zijn prijswinnaars!

De innovatieve HydroBreeze-functie is toch wel het neusje van de zalm. Elke keer dat de deur wordt geopend, worden de groenten en fruit in de BioFresh-lade bedekt met een frisse, koude nevel die een beschermende laag over de producten legt. Dit dunne laagje vocht, gecombineerd met een temperatuur van net boven de 0°C, zorgt voor een zeer lange bewaartijd en behoudt de structuur van het voedsel.

IJskoud gefilterd water

FotoOp zoek naar een nieuwe koelkast? Dit zijn prijswinnaars!

De InfinitySpring waterdispenser zorgt dat er altijd koud gefilterd water beschikbaar is. De dispenser is bijna onzichtbaar aan de binnenzijde van de koelkast geplaatst zodat het design van de keuken niet wordt onderbroken

Over Liebherr

Liebherr is dé specialist voor koelen en vriezen en produceert sinds 1955 de meest hoogwaardige koel- en vriesapparaten met alle voordelen van de modernste koeltechnieken voor zowel huishoudelijk als professioneel gebruik. 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen