De nieuwe FrenchDoor koel- vriescombinatie van Liebherr

De nieuwe FrenchDoor koel- vriescombinatie van Liebherr

Nieuw van Liebherr is de 91 cm brede FrenchDoor koel/vriescombinatie ECBN 6256. De integreerbare beauty is in het bezit van NoFrost, BioFresh, DuoCooling en een IceMaker. Achter de 2 koeldeuren bevindt zich 357 liter koelruimte en twee diepvriesladen op telescooprails bieden met een inhoud van 114 liter voldoende ruimte voor diepvriesproducten.

Voedsel veel langer vers

Dankzij de BioFresh laden krijgt de houdbaarheid een boost waardoor vitaminen en aroma langer worden behouden. De automatische IceMaker heeft een vaste wateraansluiting en zorgt dankzij het geïntegreerde waterfilter voor de permanente aanmaak van perfecte ijsblokjes. Lees hier meer over de extra's van de ECBN 6256 NoFrost koel/vriescombinatie van Liebherr

Liebherr ECBN6256 FrenchDoor koel-vriescombinatie

De luchtvochtigheid kan in iedere BioFresh lade apart worden ingesteld waardoor een grote flexibiliteit ontstaat voor de te bewaren verse producten.

Liebherr ECBN6256  koel-vriescombinatie softsystem

Het in de deuren geïntegreerde SoftSystem dempt de beweging bij sluiting en zorgt er voor dat de deuren zelfs bij een volle belading zachtjes en volledig sluiten. De deuren sluiten automatisch vanaf een openingshoek van ongeveer 30°.

Liebherr ECBN6256 koel-vriescombinatie Led  zuilen

In de zijwanden geïntegreerde LED lichtzuilen zorgen voor een gelijk-matige verlichting van de gehele koelruimte. Dankzij het slimme design kunnen glasplateaus iedere 3 cm worden geplaatst. Bij opening wordt de lichtsterkte langzaam opgevoerd.

Brochure over De nieuwe FrenchDoor koel- vriescombinatie van Liebherr aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP