LG speelt in op gezondheidstrend in huishouds met nieuwe stoomapparatuur!

Gezondheid, hygiëne en gemak belangrijke criteria in het huishouden.

In moderne huishoudens hebben hygiëne, gezondheid en gemak een steeds belangrijker plaats gekregen. LG speelt in op deze trend door de introductie van nieuwe huishoudelijke apparatuur met stoomfunctie. Het gebruik van stoom heeft namelijk veel voordelen voor zowel koken als schoonmaken. Voor in de keuken introduceert LG de nieuwe DuoChef Stoom-combimagnetron. Daarnaast zijn het huis en de was extra snel ultraschoon met de nieuwe Kompressor Stoom, een stofzuiger met stoomfunctie, en met de nieuwe 7 kg-stoomwasmachine van LG.

LG    

DuoChef Stoom-combimagnetron
De nieuwe DuoChef Stoom is een combimagnetron met stoomfunctie. Consumenten bereiden met het autocook-stoomprogramma hun eten op een gezonde en lekkere manier. Door te koken met stoom, blijven vitaminen, mineralen, smaak, geur en sappigheid beter behouden. Daarnaast zorgt de stoombereiding voor minder zout en vet, en voor behoud van vitamine C in het eten. Bij de magnetron levert LG de Steamchef. Deze accessoire bestaat uit een schotel, stoomrek en Steamdom.

Koken met stoom is niet alleen gezond en lekker, maar spaart ook nog eens het milieu. Zo gebruikt de DuoChef Stoom veel minder water dat verhit moet worden, dan bij het koken met een pan water. Dat wil zeggen dat er minder energie nodig is om een gerecht te verwarmen of te bereiden. De DuoChef Stoom (productcode MC8088HLC) is verkrijgbaar vanaf april 2010 voor de adviesprijs van 379 euro incl.btw.*


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meer producten van LG Electronics


Toon meer producten

Meld je aan voor de nieuwsbrief