Kvik heeft nieuwe crèmekleurige deur in het assortiment

Crema is een compleet nieuwe kleur in het Kvik-assortiment, Crema wordt bij twee bestaande deuren geïntroduceerd, namelijk Mirto en Rimini, die al als matwitte facetdeuren verkrijgbaar zijn.

Crema Mirto geeft de eenvoudige, stijlvolle keuken een warme uitstraling, terwijl Crema Rimini een klassieke deur met een moderne tintje is, die een fraai contrast vormt met de populaire, pure, glanzende oppervlakken die de keukentrend volop domineren.
 

Bruggenbouwer tussen klassiek en modern Door de nieuwe, aantrekkelijke kleur in het assortiment biedt Kvik u nu nog meer mogelijkheden voor uw droomkeuken.

Kvik    

"Crema is een kleurnuance die de brug kan vormen tussen de klassieke en de moderne, stijlvolle keuken. Op die manier is er volop ruimte om met heel eigen, persoonlijke stijlen en voorkeuren te spelen", vertelt Andrew Long van Kvik A/S.

Toenemende vraag
Dat Kvik nu een crèmekleur lanceert, is mede te danken aan de algemene ontwikkeling op het gebied van keukentrends en niet in de laatste plaats door een toenemende vraag. "Crema is niet alleen bedoeld als extra keuzemogelijkheid, maar is ook een antwoord op de toenemende vraag binnen alle marktsegmenten naar nieuwe manieren om kleuren en materialen te combineren. We weten zeker dat we daar met deze kleur aan tegemoetkomen", aldus Andrew Long.

Kvik    

Crema Mirto en Crema Rimini zijn de voorlopers van nog meer nieuwigheden binnen het deurenassortiment. Aan het eind van het jaar zal Kvik hierover een tipje van de sluier oplichten. De nieuwe kleur is vanaf 1 oktober 2010 in alle Kvik-winkels verkrijgbaar.


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP