pinterest
SenZationele kookplaat van Senza Nome

SenZationele kookplaat van Senza Nome

Het merk Senza Nome heeft een unieke collectie kookplaten met geïntegreerde afzuiging. Het luxe merk staat voor oogstrelend design en een geruisarme werking van de kookplaatafzuiging. En er is mooi nieuws, want binnenkort is er de eerste kookplaat met afzuiging van 110 cm! In dit artikel vertellen we je alvast wat deze inductiekookplaat allemaal kan. 

Kookplaat met dubbele afzuiging 

De nieuwste kookplaat is uitgerust met 5 zones, dubbele afzuiging in het glas en de motor is direct onder de kookplaat geplaatst. Het systeem heeft 2 vochtfilters, 2 plissé geurfilters en een unieke vetfilterunit met opvangbak voor maximale vochtreductie in de kasten. De standaard ingestelde naloopfunctie droogt de kanalen en zorgt dat ook de laatste luchtjes verdwijnen na het koken. Ideaal! Dit alles in een strak en luxe design zoals we van Senza Nome gewend zijn. Een onvervalst ‘Plug & Play’ toestel.

Ook voor de grootste pannen

De kookplaat heeft, naast 4 koppelbare zones aan de zijkanten, in het midden een grote ronde zone van maar liefst 32cmØ. Zelfs de allergrootste koekenpannen en soeppannen passen met gemak op deze zone. De doorsnede van deze zone is overigens te verkleinen tot 28cm. Ook de boost zones ontbreken niet. De bediening is centraal middenvoor geplaatst en uitgevoerd in luxe witte LED en heeft 8 standen met als extra 2 power standen. Met een afzuigvermogen van 9,2 meter per seconde een meer dan gemiddelde kookplaat.

Senza Nome staat bekend om haar kookplaten met afzuiging en om het programma dat voldoet aan de hoogste eisen in uitvoering en prestatie. De nieuwste kookplaat is vanaf 2024 verkrijgbaar in de showroom. Voor meer informatie mail je naar: info@hanant.nl

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen