pinterest
Koken zonder grenzen met Siemens freeInduction

Koken zonder grenzen met Siemens freeInduction

Vrijheid bij het koken heeft een nieuwe naam: freeInduction van Siemens. Met deze innovatieve zoneloze inductiekookplaat kunnen vooruitstrevende koks voor het eerst het volledige oppervlak van de kookplaat benutten. Pannen kunnen naar wens op de kookplaat worden gezet. De kookplaat detecteert de locatie van de pan en past zich aan de vorm en grootte aan. Dankzij de intelligente technologie biedt de kookplaat plaats aan pannen in alle soorten en maten. Zo begint een nieuw tijdperk op kookgebied.

FreeInduction

Eerst waren het vier gaspitten, toen vier inductiespoelen: we zijn inmiddels gewend aan kookzones met een vaste grootte en positie. En we zijn er ook aan gewend om ons kookgerei hierop af te stemmen. Deze beperkingen behoren vanaf nu tot het verleden. Met freeInduction van Siemens past de kookplaat zich volledig aan de wensen van de gebruiker aan en biedt daarmee grenzeloze vrijheid bij het koken.

FotoKoken zonder grenzen met Siemens freeInduction

De inductiekookplaat maakt veel mogelijk, zoals de bereiding van een Italiaans menu voor een groot aantal gasten. Daarbij kan een grote pastapan gebroederlijk naast een klein sauspannetje staan, met nog voldoende plek voor een grote langwerpige braadslede. Samen koken met vrienden gaat al even gemakkelijk: op het enorme oppervlak van 72 cm breed en 45 cm diep heeft iedereen voldoende ruimte om te kokkerellen. U kunt nu zonder enige beperkingen blancheren, stoven, bakken en braden, ook met twee of drie grote steakpannen tegelijk. En of je nu het volledige oppervlak benut of slechts een klein deel ervan: de warmte wordt alleen opgewekt waar deze nodig is. Optimale energiezuinigheid is voor een innovatief merk als Siemens immers vanzelfsprekend.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen