Koken uit De keuken van Hartwood

Een jong, onverschrokken koppel besluit het drukke leven in New York achter zich te laten om hun droom te verwezenlijken. In een klein dorp op het Mexicaanse schiereiland Yucatán, tussen jungle en zee, creëren Eric Werner en Mya Henry een waar toevluchtsoord: een restaurant in de open lucht, zonder muren, plafond of elektriciteit. 

Inmiddels geldt Hartwood als een van de meest inspirerende restaurants die er zijn en heeft het bijzondere concept de gehele internationale culinaire wereld betoverd.

Adembenemend

de keuken van hartwood

In dit kookboek vertaalt Eric Werner zijn passie voor pure smaken en natuurlijke ingrediënten uit de regio naar recepten die iedereen thuis kan koken. Zijn moderne gerechten zijn combinaties van eenvoud en serieuze technieken waardoor hij nieuwe smaken creëert. De schitterende fotografie en de inspirerende verhalen over het restaurant maken van De keuken van Hartwood een adembenemende leeservaring van begin tot eind. 

Eric Werner deed veel ervaring op bij verschillende restaurants in New York. In zijn jeugd zat hij bij menig kampvuur, waardoor hij een passie ontwikkelde voor natuurlijk koken en houtgestookte kookmethodes. In het restaurant dat hij samen met zijn vrouw Mya Henry begon in Tulum (Mexico), komt zijn culinaire talent pas écht tot zijn recht.

Fontaine Uitgevers, ISBN: 978 90 5956 744 3

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen