Koelkast en wijnkoeler Vertigo van KitchenAid

KitchenAid verstaat de kunst van het koelen en innoveert met Vertigo: de flexibele combinatie van koelkast en wijnkoeler. Een stijlvolle oplossing om voedsel en wijn uitstekend te bewaren. Enkele smaakmakers? Multifunctionele lades die je kan inzetten om te koelen of in te vriezen. Verstelbare draagplateaus om je koelkast perfect op maat in te delen. En een klimaatbeheersing die knipoogt naar een ondergrondse wijnkelder. Met Vertigo tilt KitchenAid de kunst van het koelen naar een hoger niveau.

KitchenAid koelkast en wijnkoeler Vertigo   KitchenAid Koelkast en wijnkoeler Vertigo

Flexibele combinaties

Flexibiliteit is de rode draad van Vertigo. Dit modulaire systeem van KitchenAid biedt het allernieuwste op het vlak van koelkasten en wijnklimaatkasten. Daarbij kan je alle kanten uit, wat design en installatie betreft. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een dubbele koelkast, een vrijstaande wijnkoeler of een combinatie van koelkast en wijnkoeler. Volledig geïntegreerd, als vrijstaande modellen of als inbouw – uiteraard volgens de stijlvolle KitchenAid-normen met een strakke en luxueuze uitstraling. De koelkasten zijn uitgerust met slimme functies. Erg vernieuwend is bijvoorbeeld de ‘Multi Temperatuur-lade’, die dienst kan doen als extra koelruimte, als vriezer of als ‘Dynamic 0°’-compartiment. Deze functie creëerde KitchenAid speciaal om specifieke ingrediënten te bewaren, zoals verse groenten & fruit, vlees, vis en zuivelproducten. Zo behouden speciale kazen smaak, blijven tournedos lekker sappig en de salade fris en knapperig. Het geheim zit hem in de lage temperaturen (in te stellen tussen -2 en +2°C) en de automatisch aangepaste luchtvochtigheid.

KitchenAid Vertigo koelkast detail   KitchenAid Vertigo koelkast detail

Andere troeven van Vertigo

De verstelbare draagplateaus maken de indeling van de koelkast flexibeler dan ooit. Zo creëer je in een handomdraai alle ruimte die je nodig hebt – voor je wekelijkse grote aankopen of voor borden vol met culinaire hapjes. De volautomatische ijsmachine met waterfiltering geeft je altijd zuivere, geurloze en smaakloze ijsblokjes. Terwijl de ledverlichting ervoor zorgt dat je alles vlot vindt en de vernuftige lades met één lichte aanraking zachtjes sluiten. Het spreekt voor zich dat Vertigo ook is uitgerust met de functie ‘snel koelen en vriezen’ en met het handige ‘Total No Frost’-systeem.

KitchenAid wijnklimaatkast Vertigo   KitchenAid Vertigo koelkast

Wijnkoeler van formaat

Daarnaast is Vertigo een wijnklimaatkast van formaat – goed voor ruim 80 flessen op de legplanken. Met een precisiecontrole van de temperatuur en de luchtvochtigheid leent het compartiment zich bij uitstek voor het bewaren en laten verouderen van rode wijnen, net alsof ze liggen te rusten in je eigen ondergrondse wijnkelder. De efficiënte isolatie van de compressor garandeert volledige bescherming tegen trillingen. Zo is Vertigo van KitchenAid zelfs voor de meest delicate flessen een veilige omgeving. Verder zijn de wijnkoelers voorzien van een deur met driedubbele, bronskleurige beglazing: een maximale bescherming tegen schadelijke uv-stralen en plotse schommelingen van de omgevingstemperatuur. Kortom, Vertigo waakt er nauwgezet over dat niets de kwaliteit en smaak van je wijn kan schaden.

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen