Voedsel langer vers met de koel-/vriescombinaties van Smeg

Ben je op zoek naar een koelkast of koel-/vriescombinatie met een laag energieverbruik, waarin voedsel langer vers kan blijven? Smeg heeft haar koelkasten zo ontworpen, dat ze niet alleen een No Frost technologie hebben, maar dat het voedsel ook niet uitdroogt. Het Multiflow luchtcirculatie systeem, zorgt ervoor dat de koelkast op een constante temperatuur wordt geventileerd. Daarnaast zorgt een specifieke interne coating, gemaakt van anti-bacterieel materiaal met zilveren ionen, voor betere hygiëne en voorkomt de vorming van schimmel en bacteriën.

Smeg side-by-side koelkast FQ60XP

Smeg vrijstaande koel-/vriescombinatie FQ60XP

Voedsel langer vers

Maar dat is nog niet alles. De top modellen, waaronder de FAB50, hebben een Extra Fresh zone met een lage temperatuur rond  0°C; ideaal voor het conserveren van bederfelijke voedingsmiddelen zoals vis, vlees en kaas. Een andere slimmigheid, daarentegen, heeft te maken met licht. Het bijzondere gebruik van licht als conserveringsfactor wordt gedaan met het Active Fresh Blue Light systeem, aanwezig in de vrijstaande side by side koel-/vriescombinaties FQ55FX en FQ60XP. Dit systeem maakt het mogelijk groenten en fruit langer te bewaren in de speciale lades en de versheid langer te behouden. De LED-verlichting daarentegen, aanwezig in vele modellen van Smeg zoals het retro model FAB32 is 'koud licht' en heeft daarom geen negatieve invloed op de temperatuur in de koelkast. En daarnaast zijn ze ook nog eens energiebesparend.

Handige features voor vele mogelijkheden

Hoe meer technologie, hoe groter de dimensies en hoe groter de mogelijkheden. Zo is de vier-deurs koel-vriescombinatie FQ60XP voorzien van een uiterst handig Multizone compartiment, die zowel als koelkast en als vriezer kan worden ingesteld. De FQ55FX French Door koel-vriescombinatie heeft brede vriezerlades en de Side-by-side modellen FA55PCIL3 en FA55XBIL3 zijn voorzien van een ijs- en waterdispenser. Kortom, uitgebreide features van Smeg voor optimaal gebruiksgemak!

BROCHURE AANVRAGEN

Smeg inbouw -
Smeg inbouw
Smeg vrijstaand assortiment -
Smeg vrijstaand assortiment

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen