Blanco

BLANCO UNIT: spoeltafel, keukenkraan en afvalsysteem perfect op elkaar afgestemd.

Met de nieuwe kleuren van de BLANCO Silgranit spoelbakken kan je alle kanten op

Met de warme en natuurlijke nieuwe kleuren van BLANCO straalt je keuken rust uit. De spoelbakken in de nieuwe neutrale maar warme keukenkleuren vulkaangrijs en zacht wit passen helemaal bij de keukentrends van 2023. Ze zorgen voor een bijzonder positieve, tijdloze én trendy sfeer en je kan er alle kanten mee op!

Zacht wit voor verschillende keukenstijlen 

Hoewel nog niet zo lang geleden zwart en wit de trendkleur waren bij het ontwerpen van je keuken, voeren in 2023 de neutrale warme kleuren de boventoon. Voor de spoelzone heeft BLANCO een nieuwe zacht witte kleur voor alle bestaande Silgranit spoelbakken, spoeltafels en mengkranen die warm en natuurlijk oogt en zorgt voor een bijzonder positieve sfeer in je keuken. Met deze kleur kan je verschillende kanten uit: van modern tot Scandinavisch, maar ook van landelijk tot klassiek of zelfs traditioneel.


Daarnaast is de verscheidenheid aan combinaties met zacht wit enorm. Denk maar aan een zacht witte spoelbak in combinatie met een roestvrij stalen kraan of zelfs satin gold. Waardoor je meteen heel wat contrast creëert. Of ga voor een spoelbak, een spoeltafel en een mengkraan in dezelfde zacht witte kleur. Deze feelgood kleurtint zorgt ervoor dat je meteen tot rust komt in je keuken. 


Vulkaangrijs zorgt voor karakter

De tweede nieuwe kleur vulkaangrijs geeft elke keuken op subtiele wijze een opvallend karakter. Zeker in combinaties met andere materialen zoals chroom of roestvrij staal. De elegante kleur vormt het decor voor een tijdloos samenspel van subtiele contrasten. De tint past met andere woorden bij de meest uiteenlopende keukenstijlen, van een moderne en industriële stijl tot een landhuisstijl.

Functionaliteit boven alles

Niet alleen zijn deze kleuren een indrukwekkende streling voor het oog. Ze zorgen er namelijk ook voor dat de spoelbakken zowel onderhoudsvriendelijk als robuust zijn, maar ook aangenaam om aan te raken. Daarnaast kunnen ook deze nieuwe kleurschakeringen jouw BLANCO UNIT naar een hoger niveau tillen. De BLANCO UNIT is dé manier waarop alle onderdelen niet alleen als visuele, maar ook als functionele eenheid samenkomen. Zo wordt de spoeltafel, keukenkraan en afvalsysteem namelijk perfect op elkaar afgestemd. Alles op één plek. Kies zelf voor je favoriete combinaties met de nieuwe kleuren jouw gepersonaliseerde waterzone.

Wil je meer weten over de producten van Blanco? Download hier de brochure of bezoek een verkooppunt in de buurt

BROCHURE AANVRAGEN

BLANCO spoelbakken & kranen -
BLANCO spoelbakken & kranen
BLANCO spoelbakken & kranen -
BLANCO spoelbakken & kranen

Informatie aanvragen bij Blanco

Hoe wilt u de informatie ontvangen?

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen