Kleur je keuken met Le Creuset

Le Creuset introduceert tal van accessoires voor de keuken in vrolijke kleurtjes. Bekend van de gietijzeren pannen in vele kleurstellingen, komt de Franse fabrikant met peper- en zoutstel, eierdopjes en koffiekopjes om de keuken op te fleuren.

Aardenwerken Mugs van Le Creuset voor koffie, thee, soep, tapas en dessert

Mugs van Le Creuset

De aardewerken ‘Mugs’ zijn niet alleen voor koffie of thee, maar ook zeer geschikt om soep, desserts, ijs of tapa’s uit te serveren. Ook deze producten zijn van hoogwaardig geëmailleerd aardewerk en kunnen in de oven, onder de grill, in de magnetron, in de diepvriezer. Ze zijn bestand tegen temperaturen van – 18 °C tot + 260 °C. en gemakkelijke te reinigen. Verkrijgbaar in 3 maten en 10 keuren.

Rode peper en zoutmolen van Le Creuset

Kleurrijke peper en zoutmolens

Versgemalen peper en zout mogen niet ontbreken in de keuken, noch op tafel. Voor ieder interieur is er wel een geschikte molen te vinden tussen de maar liefst 11 verschillende kleuren. Het klassieke ontwerp is gecombineerd met moderne technologie. De molens zijn gemaakt van ijzersterk ABS-polymeer met een roestvrijstalen maalmechanisme. Hiermee kan zowel grof als fijn gemalen worden en zal geen zoutcorrosie optreden.

Eierdopjes in regenboogkleuren van Le Creuset

Vrolijke eierdopjes

De eierdopjes van Le Creuset zijn verkrijgbaar in een 10-tal verschillende kleuren. Per 6 of per 4 in een handige cadeauverpakking. De eierdopjes zijn, net als alle aardewerken producten van Le Creuset, kleur-, geur- en smaakneutraal dankzij het ijzersterke glazuur. De Le Creuset eierdop is vaatwasmachinebestendig.

Le Creuset  producten zijn te koop bij de betere warenhuizen, kook- en huishoudwinkels. Voor meer informatie: lecreuset.nl

Le Creuset

 


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief