pinterest
Kitchenaid afwasmachine Dynamic Clean

Kitchenaid afwasmachine Dynamic Clean

De nieuwe afwasmachine Dynamic Clean van KitchenAid heeft een strak design en een efficiënte wasmethode met perfecte droging. Resultaat: een perfecte en droge afwas in slechts 60 minuten met tot 30 procent minder energieverbruik.

Speciale functies van de KitchenAid vaatwasser

De Dynamic Dry vaatwasser zorgt voor een perfecte droging van de afwas door middel van het actieve droog systeem;  de duur van de cyclus wordt verkort tot 35 minuten, waardoor je tot 30% energie kunt besparen. De stoomaccessoires zijn van fundamenteel belang voor het laten blinken van 18 wijnglazen, die handig geplaatst kunnen worden in de speciale glashouder. De booster-functie zorgt voor een vermindering van 50% van de spoeltijd, terwijl de prestaties hetzelfde blijven. De binnenkant en roteerbladen van de afwasmachine zijn vervaardigd uit roestvast staal. De krachtige rotatiebladen zorgen voor uitstekende resultaten met meer prestaties. Daardoor is het  niet meer nodig om de borden voor te spoelen. Dat bespaart ook nog eens water en tijd!

FotoKitchenaid afwasmachine Dynamic Clean

Het achterste gedeelte van de onderste korf is onderverdeeld in twee delen, zodat je potten en pannen verticaal kunt plaatsen. Hierdoor komt kostbare plaats vrij voor eventuele andere accessoires. Om het plaatsen en uithalen van de afwas gemakkelijker te maken, zijn de ergonomische korven uitgerust met handige grepen die naar voren en achteren bewegen.

FotoKitchenaid afwasmachine Dynamic Clean
De innovatieve afwasmachine van KitchenAid heeft een nieuwe look met natuurlijke kleuren en oog voor detail: hedendaags chroom, de industriële look van geborsteld staal, een vleugje rood glazuur in een medaillon in het handvat. Voor de gebruiksvriendelijkheid is er een digitaal display.

FotoKitchenaid afwasmachine Dynamic Clean
De binnenkant en roteerbladen van de afwasmachine zijn vervaardigd uit roestvast staal. De krachtige rotatiebladen zorgen voor uitstekende resultaten met meer prestaties. Daardoor is het  niet meer nodig om de borden voor te spoelen. Dat bespaart ook nog eens water en tijd.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen