KitchenAid keukenapparatuur met nieuw Nederlands design

KitchenAid keukenapparatuur met nieuw Nederlands design

De keuken-inbouwapparatuur van KitchenAid heeft een nieuwe look. Het nieuwe design is van de hand van de Nederlandse ontwerper Sander Brouwer, die zich liet inspireren door de vormgeving van de beroemde KitchenAid mixer uit 1919. Een Amerikaans hoogwaardig product met een Nederlandse touch!

Innovatieve keuken-inbouwapparatuur met een moderne look

De innovatieve inbouwapparatuur van KitchenAid heeft een nieuwe look met natuurlijke kleuren en oog voor detail: hedendaags chroom, de industriële look van geborsteld staal, een vleugje rood glazuur en een visgraatmotief voor een vaste greep. En waarom de oven in de keuken verbergen als net daar de culinaire magie plaatsvindt? KitchenAid heeft het glaspaneel van de ovendeur groter gemaakt en geaccentueerd met een chroomrand. Makkelijker en nog leuker dus om te controleren of die taart perfect goudbruin is. Bekijk hieronder de nieuwe look van KitchenAid inbouwapparatuur en klik op de foto of op de linkjes hieronder voor meer informatie over de KitchenAid inbouwapparatuur.

KitchenAid keuken inbouwapparatuur 2015
Het inbouwassortiment van KitchenAid bestaat uit ovens, stoomovens, kookplaten, koel- en wijnbewaarkasten, vaatwassers en afzuigkappen. Deze keuken is volledig uitgerust met KitchenAid inbouwapparatuur.

Keuken-inbouwapparatuur van KitchenAid
De handgrepen van de ovens is voorzien van een visgraat, welke zorgt voor een zekere en veilige grip en heeft het felrode medaillon met KitchenAid-logo. De nieuwe witte navigatie-display oogt modern, is duidelijk én gebruiksvriendelijk. Lees hier meer over de multifunctionele ovens van KitchenAid

KitchenAid keuken inbouwapparatuur nieuw design
Het kookeiland met eilandschouw biedt de mogelijkheid tot koken op gas en inductie. In combinatie met de multifunctionele oven, de stoomoven en de inbouw koffiemachine kan je in deze keuken alles bereiden wat je maar bedenken kan.

De nieuwe inbouwapparatuur van KitchenAid
Bij het nieuwe design is het glaspaneel van de ovendeur groter gemaakt, om nog gemakkelijker te controleren of die taart perfect goudbruin is.

KitchenAid keuken inbouwapparatuur nieuw design
De gaskookplaten zijn van hedendaags chroom, hebben de industriële look van geborsteld staal, en in het oog springende knoppen. Lees hier meer over de gaskookplaten van KitchenAid...

KitchenAid keuken inbouwapparatuur nieuw design
Slimme designoplossingen die zijn geïnspireerd op professionele toestellen. De ergonomische details maken een groot verschil voor professionele chefs en fervente foodies die zich graag wagen aan een ingewikkelder recept.

KitchenAid keuken inbouwapparatuur nieuw design

De inbouwapparatuur van KitchenAid in de showroom bekijken?  Kilk hier voor een dealer bij jou in de buurt of surf naar de KitchenAid

Brochure aanvragen:

De brochure met informatie over dit product en andere producten van KitchenAid kunt u hier online downloaden (onderaan de pagina in deze link)

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP