KitchenAid inbouwapparatuur: van stoomoven tot shock freezer

KitchenAid inbouwapparatuur: van stoomoven tot shock freezer

KitchenAid begon bijna honderd jaar geleden met de iconische Artisan mixer en sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een belangrijke speler in verschillende inbouwapparaten voor de keuken. Naast de mooi vormgegeven en duurzame mixer heeft KitchenAid namelijk een goed programma inbouwapparatuur, waar we graag aandacht aan besteden.

Gezien in Heel Holland Bakt

KitchenAid in Heel Holland Bakt

KitchenAid is in de Verenigde Staten hét keukenmerk om de keuken volledig mee in te richten. Dat het merk aan populariteit wint in Nederland blijkt uit haar veelvuldig verschijnen in het veelbekeken programma Heel Holland Bakt, wat uitgezonden wordt op NPO. We zien daar niet alleen de te gave mixer haar werk doen, maar maken ook kennis met de veelzijdige en mooi vormgegeven inbouwapparatuur van KitchenAid. Apparaten met een robuuste uitstraling, rvs geborstelde deuren en een grote functionaliteit. Denk aan multifunctionele ovens, geavanceerde stoomovens en hoogstandjes als een vacuum lade voor sous vide koken, waarbij verse producten vacuüm worden verpakt en in een stoomoven langzaam garen op een lage temperatuur. Met deze kooktechniek behoud je smaak, textuur en vitaminen en mineralen.

KitchenAid Schockfreezer

KitchenAid Shock Freezer en chef touch (stoomoven, vacuumlade en shock freezer) voor sous vide koken

KitchenAid biedt naast de vacuumlade en stoomovens ook nog een bijpassende shock Freezer. Met dit apparaat kunt je de gestoomde producten supersnel - meteen na het bereiden - invriezen met behoudt van smaak en kwaliteit. Zo stopt het garingsproces onmiddelijk als dat nodig is en kan je waardevolle ingrediënten en bereide gerechten goed bewaren.

KitchenAid collectie 2016-2017

Europese side by side koel-vriescombinatie van KitchenAid

Onlangs presenteerde KitchenAid op de Europese keukenbeurzen haar nieuwe collectie 2016 - 2017. Daar bleek de Europese Side by Side koel-vriescombinatie een blikvanger. Speciaal ontworpen voor keukens in Europese stijl met kenmerken die al je wensen in vervulling laten gaan. Voorzien van onder andere Shock Freezer en Pro Fresh Technologie.  Lees hier meer over deze side by side...

Ook heeft KitchenAid de nieuwe, innovatieve Chef Sign Domino kookmodule gepresenteerd waarmee je kan koken, stomen, frituren, bakken en garen. Met twee inductie zones, die tegelijk of apart kunnen worden gebruikt met wel traploze warmte standen voor uitstekende temperatuurprecisie ook bij het koken op lage temperatuur. Speciaal ontworpen om topprestaties te bieden: met manden voor bakken en stomen, twee roestvrijstalen pannen, een pastavergiet en glazen deksels.

KitchenAid Chef Sign Domino kookmodule waarmee je kan koken, stomen, frituren, bakken en garen

Een must voor echte liefhebbers!

Bekijk hier meer keukenapparatuur van KitchenAid

Brochure aanvragen:

De brochure met informatie over dit product en andere producten van KitchenAid kunt u hier online downloaden (onderaan de pagina in deze link)

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Meld je aan voor de nieuwsbrief