pinterest
Koken op 5 manieren met de KitchenAid Chef Sign kookmodule

Koken op 5 manieren met de KitchenAid Chef Sign kookmodule

Voor de echte kookliefhebbers is er nu de nieuwe Chef Sign kookmodule van KitchenAid. Met de Chef Sign kan je koken, stomen, frituren, braden en bakken op lage temperatuur… kortom alles om je creativiteit in de keuken een nieuwe boost te geven.

De bereidingsmogelijkheden van Chef Sign

Van groente-tempura tot roastbeef met kruidenkorst en van agnolotti met groene asperges tot een langzaam gegaarde kipstoofschotel, de verrukkelijke creaties zijn eindeloos met deze innovatieve module.

FotoKoken op 5 manieren met de KitchenAid Chef Sign kookmodule

De Chef Sign heeft manden voor bakken en stomen, twee roestvrijstalen pannen, een pastavergiet en glazen deksels. We zetten de vijf bereidingsmogelijkheden van de Chef Sign voor je op een rij:

1. Koken & pocheren

Traditioneel is dit één van de populairste en meest eenvoudige kookmethodes, die door de Deep induction trays nog gemakkelijker wordt! De speciaal ontwikkelde accessoires maken het heel eenvoudig om pasta en groente af te gieten.

2. Roosteren zonder oven

Door de directe en nauwkeurige temperatuurcontrole kan een gerecht dat normaal gezien in de oven wordt bereid, nu direct in de multifunctionele pan van de Chef Sign worden geroosterd.

3. Bakken & frituren

Ideaal, want in de vaatwasbestendige frituurmand wordt gefrituurd voedsel gelijktijdig gaar en lekker knapperig.

4. Gezond stomen

Gestoomde gerechten zijn niet alleen lekker, het is ook heel gezond. Super handig dus dat de Chef Sign ook kan stomen met de speciale stoomoppervlakken boven de manden. Hier blijven niet alleen de smaak, geur en textuur van het voedsel behouden, maar blijven de vitaminen en mineralen ook grotendeels behouden.

5. Koken op lage temperatuur

Met de technologie van de KitchenAid Chef Sign kan je zelfs zeer lage kooktemperaturen zeer nauwkeurig instellen en deze tijdens de hele ingestelde tijd behouden. Door de gelijkmatige bereiding, kunnen de voedingswaarden en de textuur van het gerecht goed bewaard blijven.

Je plaatst de Chef Sign standaard of verzonken naast de kookplaat. Je creativiteit in de keuken neemt nieuwe vormen aan!

FotoKoken op 5 manieren met de KitchenAid Chef Sign kookmodule

Bewaren

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen