KitchenAid Artisan mixer 6.9 L

KitchenAid Artisan mixer 6.9 L

De nieuwste keukenrobot in het beroemde KitchenAid assortiment heeft een grotere mengkom, hogere prestaties en een motor met nog meer kracht. Wanneer je alleen tevreden bent met topprestaties in de keuken en op grote schaal wil werken en creëren, is de 6,9 L Artisan mixer een schot in de roos. Het unieke professionele ontwerp van de nieuwe keukenrobot maakt deze tot een extra hand in de keuken en een toevoeging aan je vaardigheid. Door de veelzijdigheid en flexibiliteit van de mixer kan deze je inspireren en helpen om telkens weer iets heel speciaals te maken. Met zijn 1,3 pk motor is hij niet alleen groter; het is zelfs de best presterende, meest duurzame en  stille KitchenAid mixer in zijn klasse. Voor de allerbeste mix.

Kitchenaid Artisan mixer 6.9L parelmoer  

De mixer met mooi afgerond professioneel design heeft een in hoogte verstelbare kop en in de 6,9 L grote roestvrijstalen mengkom kan in een handomdraai een grote hoeveelheid voedsel worden gemengd. De volledig roestvrijstalen accessoires zijn robuust, duurzaam en vaatwasmachine-bestendig. Met origineel kneedsysteem om snel en grondig te mengen.

Kitchenaid Artisan keukenrobot 6.9L

  Kitchenaid mixer Artisan 6.9 L 

Brochure aanvragen:

De brochure met informatie over dit product en andere producten van KitchenAid kunt u hier online downloaden (onderaan de pagina in deze link)

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP