Keukentrends 2018: Aardetinten & Ton sur Ton

Keukentrends 2018: Aardetinten & Ton sur Ton

Benieuwd naar de keukentrends voor 2018? Tijdens de house4kitchen keuken vakbeurs worden binnenkort weer de actuele trends en nieuwste techniek rondom de keuken gepresenteerd. We lichten alvast een tipje van de sluier op!

Ethnic Nature: groen & handgemaakt

Eén van de toonaangevende fabrikanten op de beurs is Dekker Zevenhuizen, specialist op het gebied van keukenwerkbladen. Dekker Zevenhuizen presenteert twee trends voor de keuken: ‘Ethnic Nature’ en 'Monochrome’

Dekker haalt inspiratie voor de keukeninrichting uit alles om ons heen wat met 'lifestyle' te maken heeft.

Keukentrends 2018. Aardetinten, groen en handgemaakt. Maar ook industriële metalen, goud en koper, bepalen de sfeer in Ethnic Nature. Een trend die is geïnspireerd op etnische culturen en tropische natuur #trends #werkbladen #keukentrends #materialen

Aardetinten, groen en handgemaakt. Maar ook industriële metalen, goud en koper, bepalen de sfeer in Ethnic Nature. Een trend die is geïnspireerd op etnische culturen en tropische natuur.

Keukentrends 2018. Werkblad van toplaminaat zwart van dekker Zevenhuizen. Passend in de trend Ton sur Ton; een combinatie van verschillende materialen en structuren met prachtige kleurnuances. #keukentrends #werkbladen #dekker #toplaminaat #tonsurton

Minder exotisch maar echt heel mooi, is Monochrome; een terugkerende trend met steeds een ander accent. Monochrome staat voor het onder stylisten momenteel zeer populaire Ton sur Ton; een combinatie van verschillende materialen en structuren met prachtige kleurnuances.

Keukentrend 2018 - Ethnic Nature met Pitt cooking in een werkblad van Dekker Zevenhuizen #keukentrend #pittcooking #dekkerzevenhuizen #werkblad #koken

Denk daarbij aan materialen zoals het ultramatte Fenix NTM (voor werkbladen), hoogglans keramiek en structuren met bijzondere effecten. Op de foto toplaminaat van Dekker.

Inspiratie

Een team van materiaaldeskundigen, branchekenners en marketeers vertaalt de trends naar de Nederlandse keukenbranche

Dekker haalt inspiratie voor de keukeninrichting uit alles om ons heen wat met lifestyle te maken heeft: mode, natuur, auto’s, wonen en architectuur. Een team van materiaaldeskundigen, branchekenners en marketeers vertaalt die trends naar de Nederlandse keukenbranche.
Het team ontwikkelt materialen, kleuren en producten die niet alleen actueel, maar ook onderscheidend zijn. Nieuwe, maar ook bestaande ‒ materialen, structuren en kleuren die perfect bij passen bij de laatste interieurtrends.

house4kitchen

Tijdens de vakbeurs house4kitchen zal Ethnic Nature en het stoere Monochrome worden getoond door Dekker. Daarnaast ook veel nieuwe maatwerk-kleuren, gekleurde kranen en spoelbakken en wandplanken die de creativiteit zullen prikkelen. 

Bekijk hier meer van Dekker Zevenhuizen

Bron: Voorlichtingsburo Wonen

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP