Quooker

De kraan die alles kan

Keukens in 2020: de witte keuken

Een nieuw jaar, een nieuw begin en dat betekent misschien ook wel een nieuwe keuken! We geven je ook dit jaar weer veel keukeninspiratie, ideeën en informatie, want de wereld van de keuken staat nooit stil.

De keuken is het bruisende middelpunt van het huis, waardoor je bij het realiseren van je droomkeuken meer keuzes zal maken dan alleen de keukenkasten en de inbouwapparatuur. De indeling van de ruimte, de meubels in je keuken en sfeermakers zoals verlichting en accessoires maken van je keuken dé centrale ontmoetingsplek in huis waar je niet alleen lekker kan koken, maar waar je ook optimaal kan genieten. In dit artikel nemen we de witte keuken onder de loep.

Witte keuken met kookeiland. Keukens 2020. Kuhlmann keukens Vida hoogglans

Witte keuken met kookeiland

Dat een witte keuken past bij elk interieur weten we al vele jaren. De kleur wit is tijdloos en creëert rust en ruimte. Als je de ruimte kan maken, is het plaatsen van een kookeiland een aanrader.

Het hoogglans kookeiland met een composiet werkblad is het centrum van deze heerlijke keuken. De eetkamertafel aan het eiland is een populaire optie voor de moderne keuken. Dit is niet alleen heel praktisch en gezellig, de eettafel en eetkamerstoelen bepalen ook meteen de stijl van je witte keuken.

Witte keuken met kookeiland. Keukens 2020. Kuhlmann keukens Vida hoogglans

Een houten tafel geeft de keuken warmte. Industriële lampen boven de tafel zorgen voor eenheid met een interieur met de glazen deuren met zwarte frames. Met meubels in jouw persoonlijke stijl creëer je de keukenstijl die bij je past.

Opbergruimte in kookeiland

Iedere hobbykok heeft opbergruimte nodig in de keuken. Wat betreft keukenspullen en servies is het motto van 2020 'Less is More'. Alle overbodige spullen uit je oude keuken mogen direct naar de kringloop. De overgebleven keukenbenodigdheden kunnen dan veel georganiseerder in lades en kastjes worden opgeborgen.

Het kookeiland in deze Vida keuken van Kuhlmann Keukens heeft een multifunctionele onderkast, die ervoor zorgt ervoor dat het kookeiland aan alle kanten voorzien is van praktische lades en kasten. Zo voorziet het kookeiland je van erg veel opbergruimte. Het ontbreken van de ruimte in de weggelaten bovenkastjes is zo meteen opgelost!

Witte keuken met hoge kast voor inbouwapparatuur. Keukens 2020. Kuhlmann keukens Vida hoogglans

Keuken op maat

De inbouwapparatuur en de koel-/vriescombinatie is in deze keuken ingebouwd in een hoogglans kastenwand. In de nis met planken kunnen je mooie keukenaccessoires worden neergezet. Zo geef je de keuken jouw persoonlijke stijl en heb je een mooie kans om het interieur van de woonkamer door te trekken naar de keuken. Maak je keuken af met potjes met verse kruiden op het aanrecht of groene planten in een hoek.

Met de gedachte dat geen enkel mens hetzelfde is, dus waarom een keuken wel, vervaardigt Kuhlmann keukens op maat. Bij Kuhlmann Keukens vind je variabele ruimteconcepten, waarmee je je droomkeuken helemaal naar wens kan vormgeven. Bij Kuhlmann vind je design met de hoogste kwaliteit en kan je rekenen op echte Duitse kwaliteit en degelijkheid. 

Foto’s: Vida hoogglans keuken met Siemens inbouwapparatuur via Kuhlmann Keukens

BROCHURE AANVRAGEN

Quooker -
Quooker

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen