pinterest
Keukenmachine MaxxiMUM van Bosch

Keukenmachine MaxxiMUM van Bosch

Veruit de krachtigste keukenmachine op aarde

Bosch introduceert haar nieuwste snufje technologie met de MaxxiMUM keukenmachine. Met trots mag gezegd worden dat deze machine een echte krachtpatser is uw keuken. De 1600 Watt motor, een deegsensor met constante snelheid die door het taaiste deeg kneedt en de innovatieve 3D PlanetaryMixing waarbij kneedhaken of gardes in drie richtingen tegelijk bewegen maken deze machine zeer innovatief. Daarnaast zijn de uiteenlopende accessoires, van een blender en graanmolen tot aan een professioneel pastamolen, samen goed voor meer dan 120 functies.

 FotoKeukenmachine MaxxiMUM van Bosch    FotoKeukenmachine MaxxiMUM van Bosch

 

Het toppunt van 60 jaar ervaring met keukenmachines heeft nu een concrete vorm aangenomen: de MaxxiMUM van Bosch is de nieuwe premium keukenmachine. Met een volledig metalen behuizing straalt hij – als een monoliet – kracht, duurzaamheid en betrouwbaarheid uit. De machine is speciaal ontwikkeld voor mensen voor wie koken en bakken een belangrijk onderdeel van hun leven uitmaakt en biedt optimale ondersteuning voor uiteenlopende toepassingen. Wat er maar bereid moet worden, van zelfgebakken zuurdesembrood, verse pasta tot aan Aziatische roerbakgerechten: met de MaxxiMUM wordt de keuken een bron van eindeloze mogelijkheden en verleidelijke delicatessen.

 De MaxxiMUM is niet te stoppen

Wie bij het kneden van deeg altijd al dacht: “dit kan beter”, krijgt nu gelijk. Want de nieuwe MaxxiMUM overtuigt met veel meer dan alleen zijn uitzonderlijk sterke motor: met 1600 watt heeft hij meer kracht dan iedere andere keukenmachine op de markt. Zelfs het taaiste deeg kan hem niet stoppen. De nieuwe intelligente deegsensor voorkomt dat de mixsnelheid wordt afgeremd. Dankzij het 3D PlanetaryMixing werkt de MaxxiMUM bovendien sneller en zorgvuldiger. Dit geavanceerde draaimechanisme beweegt namelijk niet in twee, maar in drie richtingen tegelijkertijd en voegt zo letterlijk een nieuwe dimensie toe aan de deegverwerking.

FotoKeukenmachine MaxxiMUM van Bosch   FotoKeukenmachine MaxxiMUM van Bosch

Aan alles gedacht? Jazeker!

Het bereiden van voedsel met de nieuwe MaxxiMUM oogt niet alleen eenvoudiger – het is het ook. Een aantal nieuwe, innovatieve details zorgt voor extra gemak in de keuken. Door de EasyArm Lift komt de mixerarm automatisch omhoog. En ook de Easy Fill-functionaliteit is nieuw: alles gaat nog sneller en eenvoudiger dankzij de grote trechter in het deksel. De zorgvuldig ontworpen parkeerstand van de mixer zorgt er daarbij voor dat de ingrediënten in de kom belanden en niet op de garde. Verder is de mengkom voorzien van twee handvatten en een tuit: door Bosch EasyPour genoemd. Kortom: zelfs de kleinste details werden tot in detail uitgewerkt.

Nooit meer anders

Wie eenmaal in het bezit is van een MaxxiMUM van Bosch zal nooit meer anders willen. En daar is hij ook op gemaakt: de kwalitatief hoogwaardige volledig metalen behuizing en kom van geborsteld roestvrij staal maken de Bosch-kwaliteit en -duurzaamheid tot realiteit. De subtiele kleur en hoogwaardige metalen applicaties stralen een tijdloze elegantie en schoonheid uit. De glazen ThermoSafe-blender is bestand tegen hitte én kou en met zijn capaciteit van 1,75 l een echte allrounder voor uiteenlopende culinaire lekkernijen – van hete soepen tot bevroren fruit. Dankzij de talrijke accessoires en de ruim 120 functies zult u zonder moeite continu nieuwe en verrukkelijke mogelijkheden ontdekken. Naast de basics, zoals de blender & een continu rasp- en snijapparaat, zijn er nog een groot aantal andere accessoires verkrijgbaar. Deze reiken van de beproefde Bosch-fruitpers, die perfect is voor het maken van zwarte bessenjam, tot de citruspers, de multimixer en/of het pasta-accessoire.

Lifestyle in een pakket

Bosch heeft bovendien drie pakketten met accessoires samengesteld, afgestemd op drie specifieke ‘lifestyles’. Groenteliefhebbers zullen gegarandeerd kiezen voor ‘VeggieLove’. Pastafans kunnen hun Italiaanse passie uitleven met ‘PastaPassion’. En wie graag zijn eigen brood bakt of van natuurlijke voeding houdt, is compleet in zijn element met het pakket ‘VitalEmotion’. Geen twijfel over mogelijk: de MaxxiMUM is het ‘summum’ voor ambitieuze kook- en bakfanaten.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen