pinterest
Perfect de keukenlade indelen met Legrabox

Perfect de keukenlade indelen met Legrabox

De keuken en de keukenlades indelen is een ingewikkelde klus, maar zo ontzettend belangrijk voor het comfort van de keuken. De nieuwe keukenlade van Blum is een prachtige oplossing en een vernieuwing op het vlak van vormgeving én techniek. Door de frames met magnetische zijwanden en de gloednieuwe technologie van de geleider waarop de lade loopt, is de LEGRABOX een aanrader voor elke keuken.

 FotoPerfect de keukenlade indelen met Legrabox    FotoPerfect de keukenlade indelen met Legrabox

De Legrabox van Blum

De keukenlade LEGRABOX heeft elegante, slanke lijnen en nieuwe mogelijkheden die in niets doen denken aan de stoere, functionele look van het bestaande aanbod.  Het is onder meer het 13 mm slanke zijprofiel dat de nieuwe keukenlade een verfijnde uitstraling geeft en ook de 3 matte kleuren (terrazwart, oriongrijs en zijdewit) en het roestvrijstaal met anti-fingerprintcoating springen eruit.

FotoPerfect de keukenlade indelen met Legrabox

  FotoPerfect de keukenlade indelen met Legrabox

Magnetisch compartimenteren

Bij LEGRABOX zijn het niet langer relingen die voor de indeling van de lade zorgen. Om de laden te compartimenteren, gebruik je bodemloze metalen frames die je ‘schakelt’ door middel van de magnetische zijwanden. Daarnaast zijn er handige opbergbakjes met houtdecor (notenhout en twee versies eikenhout) die je zowel in de lade als erbuiten kan gebruiken. Met gemakkelijk te onderhouden matjes met antislipfunctie en in trendy kleuren bescherm je de ladebodem.

FotoPerfect de keukenlade indelen met Legrabox   FotoPerfect de keukenlade indelen met Legrabox

Orgalux for Legrabox

In tegenstelling tot de afgeschuinde binnenkant van alle bestaande keukenladen beschikt LEGRABOX over een kaarsrechte binnenkant. Doordat de binnenwanden recht zijn, gaat er geen centimeter opbergruimte verloren. Voor LEGRABOX werden de bijpassende lade-indelingen, bestekindelingen en kruidenindelingen van Orgalux ontwikkeld. De accessoires komen van pas om orde en overzicht te scheppen in de keukenlade. Aan de slanke vormgeving, de houtdecors en de kleuren van de metalen accessoires is te zien dat ze bij LEGRABOX horen. Bekijk hier de mogelijkheden van Orgalux

FotoPerfect de keukenlade indelen met Legrabox

Dynamische draagkracht

LEGRABOX werd ontwikkeld om een zware belasting aan te kunnen gedurende de lange levensduur van een keukenmeubel. De vormgeving van de lade mag dan geraffineerd zijn, als het op kracht aankomt, staat ze haar mannetje met een dynamische draagkracht tot 40 kg of tot 70 kg. In tegenstelling tot statische draagkracht slaat dynamische draagkracht op een lade in beweging. Bij eenzelfde belading wordt de geleider van een lade in beweging aanzienlijk zwaarder op de proef gesteld dan de geleider van een stilstaande lade. De hoge dynamische belasting en de nieuwe geleidertechnologie maken LEGRABOX zeer geschikt voor brede, hoge en laag bij de grond hangende  voorraadladen. Ook bij keukenfronten die vervaardigd zijn uit zware materialen blijft de lade optimaal stabiel.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen