Keukenconcept Unum van Culimaat

Keukenconcept Unum van Culimaat

Keukenconcept Unum, ontworpen door Davy Swanenberg en Marco Daverveld kenmerkt zich door de vele verborgen gadgets. Alles is onder handbereik zodat iedere (hobby)kok zich kan focussen op het creëren van mooie gerechten.

Culimaat Unum keukenconcept met inbouwapparatuur van Sub Zero, fornuis van Wolf en haard van Boley

Professioneel spoeleiland

Voor het bereiden van een gerecht wordt vaak met verse groenten gewerkt welk gewassen en gesneden dienen te worden. Hiervoor is in het eiland een professionele module ingericht voorzien van passende kranen en een handige snijplank. Ook bevat de vierdeurs, met leder bekleedde, kast een werkblok met daaronder een lade welke ruimte voor gedroogde kruiden en een broodmes met broodplank bevat.

Op maat gemaakt

Onder het werkblad van gezoet marmer is een lade ingericht met warmhoud apparatuur. Hierdoor kunnen alle gerechten tegelijk op temperatuur geserveerd worden. De stoere wijnkast van Sub Zero is volledig in het keukenconcept geïntegreerd en houdt alle wijn op de juiste temperatuur. De indeling en maatvoering kan geheel ingetekend worden naar ieders persoonlijke voorkeur en beschikbare ruimte.

De apparatuur is van Gaggenau, Sub Zero en Wolf en de design haard van Boley.


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP