Dekker Zevenhuizen

Jouw keuken en badkamer

Mooi! Keukenbladen van roestvrij staal

Werkbladen van roestvrij staal: ze zijn hygiënisch en watervast, en door hun natuurlijke en tijdloze uiterlijk en unieke glans zijn ze een stijlvolle en praktische toevoeging aan elke keuken. Het is dan ook mooi om te zien dat de RVS keukenbladen - die we vroeger eigenlijk alleen in professionele keukens zagen - nu ook bereikbaar zijn voor onze eigen droomkeuken.

RVS werkbladen met verschillende structuren en diktes

Dekker Zevenhuizen maakt RVS werkbladen in verschillende diktes en met verschillende structuren. Bovendien kan bij het keukenblad bijvoorbeeld ook een bijpassende RVS achterwand worden gemaakt. Strak en stijlvol! Nieuw van Dekker zijn de 4 mm dunne bladen van massief rvs, Deze bladen worden warmgewalst, waardoor het een mooie natuurlijke uitstraling krijgt. Het oppervlak is matter en de structuur is uniek. Het oppervlak van het rvs blad kan glad, richtingsloos geborsteld of met wafelstructuur worden afgewerkt. Zelfs de spoelbak kan worden ingelast en heeft geen zichtbare naden. Het onderhoud is praktisch: het blad wordt afgenomen met veel water en een ontvettende, zachte zeep. Bij sterkere vervuiling moeten de plekken goed worden afgespoels met veel water en worden behandeld met Staalfix. Lees hier meer over RVS keukenbladen en het onderhoud.

Voorbeelden van RVS keukenwerkbladen van Dekker

Keukenblad van roestvrij staal 4mm via Dekker Zevenhuizen

Keuken met RVS werkblad van 4mm en achterwand via Dekker Zevenhuizen

Witte keuken met roestvrij staal keukenblad en achterwand via Dekker Zevenhuizen

De bladen zijn verkrijgbaar bij de betere keukenspeciaalzaken. Klik hier voor een keukenspeciaalzaak bij jou in de buurt

BROCHURE AANVRAGEN

Dekker keuken magazine -
Dekker keuken magazine

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen