pinterest
Keukenbladen met de looks van steen

Keukenbladen met de looks van steen

Beton en betonkleuren zijn al jaren favoriet in de keuken. Een neutrale grijze tint met een stoere, industriële of juist landelijke uitstraling. Door het koele, strakke uiterlijk past deze robuuste blikvanger in bijna ieder keukenontwerp. 

FotoKeukenbladen met de looks van steen

Keukenblad met betonlook

De looks zijn dus geweldig, maar beton is niet het meest praktische materiaal in de keuken. Daarom zijn er mooie betonlookalikes die niet van echt te onderscheiden zijn. Deze materialen zijn er in verschillende prijsklassen, waardoor er altijd een 'betonnen' keukenblad is dat past bij je budget. De betonlookalikes zijn allemaal perfect geschikt als keukenblad. We laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn!

Duurzaam TopLaminaat in 8 betonkleuren

FotoKeukenbladen met de looks van steen

TopLaminaat is een van de meest functionele materialen voor een keukenblad. Het is namelijk praktisch in het onderhoud, en bijna ieder ontwerp is mogelijk dankzij de grote afmetingen van de plaat. Het fijne van TopLaminaat is dat je geen omkijken hebt naar het onderhoud en het materiaal kan letterlijk tegen een stootje. Met wel acht mooie betonkleuren biedt TopLaminaat veel keuze. Fijn dat het ook nog eens gunstig geprijsd is. Bovendien is TopLaminaat, met het Greenpanel basisblad, een duurzame keuze. Goed voor de portemonnee én het milieu dus!

Extra dik laminaat met levensechte betonstructuur

FotoKeukenbladen met de looks van steen

Het extra dikke laminaat DecorTop heeft een voelbare diepe, grove structuur waardoor het blad een echt 'betongevoel' heeft. Door het natuurgetrouwe oppervlak en de eigentijdse betonkleuren (ook donkere varianten) is dit blad een goed alternatief voor een stenen/betonnen blad. De nieuwste kleur is Clay; een grijze betonlook, die dankzij de neutrale tint goed past in heel veel keukenstijlen. En dit robuuste, extra dikke laminaat is niet veel duurder dan TopLaminaat. Je kan ook kiezen voor de duurzame variant met Greenpanel basisblad.

Een perfect alternatief voor echt beton

FotoKeukenbladen met de looks van steen

TopCore is een compactlaminaat dat tegen een stootje kan. Het oppervlak heeft prachtige prints en de textuur van het blad loopt door in de rand. Dankzij het reliëf, de mooie kleuren én de ideale eigenschappen van het blad is TopCore een perfect alternatief voor echt beton. Een blad met een weelderige uitstraling!

Composietsteen in natuurlijke betonkleuren 

FotoKeukenbladen met de looks van steen

Composietsteen (Evora Quartz®) bestaat overwegend uit kwarts, net als graniet. Daardoor is het blad hard, niet poreus, goed bestand tegen zuren en heel duurzaam. En heeft het een natuurlijke, robuuste uitstraling met rijke kleurschakeringen. Composietsteen is verkrijgbaar in een scala van tinten, waaronder de nieuwste kleuren Metallico (een stoere, lichtgrijze betonkleur met lichte en donkere grijsschakeringen) een Raw Graphite (een grijze betonkleur met een zachte uitstraling) en meer prachtige, natuurlijke betonkleuren

Kras- en vlekbestendig keramiek

FotoKeukenbladen met de looks van steen

Een keukenblad van keramiek (Evora Ceramics®) is duurzaam en volkomen onderhoudsvrij. Want keramiek is hitte-, vlek- én krasbestendig! Houd je van een strak blad met de looks van beton? Kijk dan eens naar de kleuren van keramiek >>

Hoe kies je jouw ideale keukenblad?

Alle keukenbladen zijn natuurlijk geschikt om aan te werken in de keuken, maar ga toch niet alléén op de looks af. Check de volgende 4 stappen:

1. Materiaal

Elk materiaal heeft zijn eigenschappen. Daarom is het ene keukenblad hittebestendiger of krasvaster dan het andere. Wat is voor jou belangrijk?

2. kleuren

Binnen elke materiaalsoort zijn er verschillende kleuren en afwerkingen mogelijk. Licht of donker, mat of hoogglans. Ook is gebruiksvriendelijkheid (onderhoud) van invloed zijn op je keuze van het blad.

3. Prijsklassen

Het blad moet natuurlijk altijd binnen je budget passen. Gelukkig zijn er keukenbladen in alle prijsklassen, ook mooie lookalikes!

4. Randdikte

Er zal ook altijd om de randdikte worden gevraagd. Mag het blad fors zijn of kies je voor minimalistisch. Vrijwel alle bladen kunnen tot 10 cm dik worden geleverd.

In de materiaalindex van Dekker Zevenhuizen zie je in één oogopslag de voordelen van de materialen en de prijsklasse.

De bladen zijn verkrijgbaar bij de betere keukenspeciaalzaken. Deze zaken hebben diverse bladen in hun showroom liggen. Daarnaast staan er ook monsterkasten die je een overzicht geven van alle mogelijke materialen en de actuele kleuren waarin de bladen leverbaar zijn.

Meer weten over de trends in 2019 op het gebied van werkbladen - zoals de vanzelfsprekende opkomst van het duurzame Greenpanel, het FSC-gecertificeerde basisblad - bekijk dan het overzicht van nieuwe bladen op  LivingKitchen 2019 >>

DecorTop

Duurzaam bewust kiezen: DecorTop keukenbladen

Download de brochure

Brochure downloaden

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen