pinterest
Handig: de bamboe keukenaccessoires van Ikea

Handig: de bamboe keukenaccessoires van Ikea

Praktische keukenaccessoires maken het koken een stuk gemakkelijker en leuker. Dat is ook de reden dat Ikea de nieuwe Rimforsa serie van duurzaam bamboe en roestvrij staal introduceert met een praktisch kruidenrek, messenhouder, tabletstandaard en een veelzijdige werkbank. Hiermee creëer je extra werk- en opbergruimte in de keuken; vanaf nu hang je je keukenspullen op! Nooit meer een tablet onder de kookspetters en je kruidenpotjes zijn vanaf nu georganiseerd en direct vindbaar. We zetten de stijlvolle items voor je op een rij.

Ikea keukenaccessoires van hout

FotoHandig: de bamboe keukenaccessoires van Ikea

Bamboe standaard voor je digitale kookboek

Ken je dat? Je bent een nieuw recept aan het uitproberen, maar je tablet ligt in de weg en het scherm zit onder de spetters. Met deze RIMFORSA tabletstandaard zet je je digitale kookboek rechtop op je werkblad. Zo kan je niet alleen beter het recept lezen, maar houd je ook meer ruimte over om lekker te koken.

FotoHandig: de bamboe keukenaccessoires van Ikea

Magnetische messenhouder

Maak je werkblad vrij met de RIMFORSA messenhouder. Een magneet zorgt ervoor dat de messen blijven hangen en houdt bovendien je messen scherp. Je kan het bamboe rek eenvoudig aan de muur hangen met de stang uit dezelfde serie.

FotoHandig: de bamboe keukenaccessoires van Ikea

Kruiden bij de hand

Het is altijd handig om je kruiden, specerijen en veelgebruikte ingrediënten bij de hand te hebben, zonder dat ze veel ruimte innemen. De kruidenbuisjes kan je daarom in een bijbehorende bamboe standaard zetten of aan de wand hangen.

FotoHandig: de bamboe keukenaccessoires van Ikea

Ikea kookeiland

De uitsmijter van deze praktische en stijlvolle serie is de nieuwe werkbank. Hiermee creëer je eenvoudig extra werk- en opbergruimte in je keuken. Inspireer vrienden en familie om samen een heerlijk diner voor te bereiden op dit stoere kookeiland. Het bamboe werkblad vormt een mooi contrast met het roestvrijstalen frame. De nieuwe werkbank is vanaf februari 2016 verkrijgbaar.

FotoHandig: de bamboe keukenaccessoires van Ikea

Bron: IKEA

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen