Keuken Olivia van Tinello en Eric Kant

Keuken Olivia van Tinello en Eric Kant

Oliva, het nieuwste model van Tinello

Tinello Keukens & Interieur presenteert in samenwerking met architect Eric Kant keukenmodel “Oliva”. Het dynamische ontwerp met verspringend werkblad, terugliggende zijbeuken en helder lijnenspel is uitgevoerd in een palet van natuurlijke materialen. Olijfhout, gepatineerd koper en levendig kalksteen vormen een modern, vriendelijk geheel. De materiaalkeuze en ontwerpstijl zijn ook doorgevoerd in de aangrenzende deuren en de rest van het interieur.

Keuken Olivia | Tinello Keukens en Eric Kant
Keuken Olivia
 
Keuken Olivia | Tinello Keukens en Eric Kant
Detail: deur van olijfhout


De keukenvisie van Eric Kant

De keuken is het centrale hart van het huis. Een plek waar geleefd wordt en waar meer gebeurt dan koken alleen, vindt ontwerper Eric Kant. Het gaat dan ook steeds meer om een totaalbeleving van deze ruimte, die gemakkelijk kan mee veranderen, al naar gelang de gelegenheid van de gebruikers op dat moment. ‘Een keuken is een werktuig. Hij moet vooral praktisch zijn en afgestemd op de werkwijze en routings van de gebruiker. Daarnaast mag hij mooi zijn en de ruimte zijn bijzondere sfeer geven waar iedereen zich thuis voelt’, vertelt Eric Kant. De ontwerper staat aan het hoofd van de Centric Design Group, dat in 15 jaar tijd is uitgegroeid tot een internationaal aansprekend ontwerpbureau. Het bedrijf richt zich op architectuur en interieur: verbouwen, maatwerk, ontwerpen, begeleiding en realisatie. De multifunctionele ruimte, zoals een keuken inrichten, is een van zijn specialiteiten.

Keuken Olivia

De nieuwste keuken van Tinello Keukens en Eric Kant is gemaakt van duurzame, robuuste en tijdloze materialen, waardoor keuken Olivia over een langere tijd een actuele uitstraling behoudt. Het verspringende werkblad is gemaakt van kalksteen en de houten delen van de keuken zijn van handmatig gelakt olijfhout. De greeplijsten en plinten zijn gemaakt van verzuurd, gepatineerd koper. De topkwaliteit inbouwapparatuur is van Siemens (koelkast, oven, vaatwasser, inductiekookplaat), Liebherr (wijnklimaatkast) en ABK (ingebouwde wasemkap).

  Keuken Olivia | Tinello Keukens en Eric Kant

 

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meer producten van Tinello Keukens


Toon meer producten

Meld je aan voor de nieuwsbrief